لیست اخبار صفحه :487
دیدار صمیمی و آشنایی با همکاران شاغل در سازمان
برنامه اولین روز حضور دکتر حسینی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی

دیدار صمیمی و آشنایی با همکاران شاغل در سازمان

دکتر حسینی در اولین روز حضور خود در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، ضمن حضور در محل کار همکاران با ایشان، دیدار و به گفتگو پرداختند.

دیدار و گفتگوی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز  کشور و برخی از مسئولین با رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور

دیدار و گفتگوی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و برخی از مسئولین با رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و برخی از مسئولین به مناسبت انتصاب آقای دکتر حسینی به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ایشان دیدار و گفتگو نمودند.

ارائه خدمات به دانش آموزان با نیازهای ویژه نیازمند شناسایی درست این دانش آموزان است.
دکترحسینی در جمع مدیران مدارس استثنایی خراسان رضوی

ارائه خدمات به دانش آموزان با نیازهای ویژه نیازمند شناسایی درست این دانش آموزان است.

دکتر حسینی، در اولین سفر استانی خود پس از انتصاب به ریاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، با حضور در استان خراسان رضوی در جمع مدیران مدارس با نیازهای ویژه استان از برنامه های خود گفت.

 آئین تکریم و معارفه روسای سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مرکز هماهنگی حوزه وزارتی و مرکز حراست

آئین تکریم و معارفه روسای سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مرکز هماهنگی حوزه وزارتی و مرکز حراست

آئین تکریم و معارفه معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی و رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش در تاریخ 98/08/08 در ساختمان شهید رجائی این وزارتخانه برگزار شد.