• انتشار: 1403/08/19 - 07:39
  • تعداد بازدید: 222
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان خبر داد:

مراکز جامع سنجش؛ گامی تخصصی در مسیر توسعه عدالت آموزشی

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله بهنگام را گامی تخصصی وموثر در مسیر توسعه وتعالی عدالت آموزشی وشکوفایی استعدادهای بالقوه دانش آموزان عنوان کرد.

10103.mp3 مراکز جامع سنجش؛ گامی تخصصی در مسیر توسعه عدالت آموزشی

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان، طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از کارگاه آموزشی کیفیت بخشی نیروهای جدیدالورود مراکز جامع سنجش استان که در محل باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، گفت: در این مراکز برنامه های حمایتی_تقویتی برای دانش آموزانی که در معرض اختلال یادگیری قرار دارند اجرا می شود تا ضمن جلوگیری از گسترش مشکل یادگیری آنها موجبات تحصیل موفق  و رضایت تحصیلی آنها فراهم شود.

محمدی گفت: در این مراکز جامع علاوه بر اجرای برنامه ملی سنجش آمادگی تحصیلی و سلامت جسمانی کلیه نوآموزان بدو ورود به مدرسه ، فرآیند غربالگری، تشخیص، آموزش، توانبخشی و مداخلات مبتنی بر نیاز که براساس برنامه آموزش فردی تنظیم می شود به دانش آموزان جامعه هدف دوره ابتدایی در سطح استان ارائه می شود.

وی افزود: تغییر ساختار و مأموریت مراکز قبلی مشکلات ویژه یادگیری به مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخلات بهنگام رشدی- تربیتی، ظرفیتی بسیارخوب برای ارتقاء این مراکز بعنوان مرکز پایش تخصصی آموزش وپرورش است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه این مراکز درحال حاضر، پایگاه اصلی وکلینیک تخصصی آموزش وپرورش هستند، اضافه کرد: هر ساله بیش از۲ هزار دانش آموز دوره ابتدایی برای دریافت خدمات آموزشی وتوانبخشی از طرف مدارس به این مراکز در سطح استان ارجاع می شوند.

محمدی با اشاره به اهمیت مضاعف کارکرد این مراکز جامع در سنجش وتوانبخشی تصریح کرد: مخاطبین این مراکز نه فقط آموزش وپرورش استثنایی بلکه کل آموزش وپرورش است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی تصریح کرد: هدف سنجش شناسایی دانش آموزان استثنایی نیست بلکه هدف شناسایی به موقع مشکلات، تهیه بانک دقیق اطلاعاتی از مشکلات، نقاط قوت و ضعف به منظور برنامه ریزی درسی مناسب وجایدهی مناسب نوآموزان است.

وی یادآور شد: دانش آموزان پایه های اول تا ششم دوره ابتدایی مدارس عادی علی رغم داشتن هوش طبیعی یا بالاتر ولی در یک یا چند فرآیند روان شناختی پایه، مشکل داشته باشند برای گذراندن موفقیت آمیز دوره تحصیلات خود می توانند به این مراکز مراجعه کنند.

به گفته وی مراکز جامع داشبورد کیفیت بخشی آموزش وپرورش هستند که هم مشکلات شناختی، عاطفی و روانی دانش‌آموزان را تشخیص می دهند و هم درمان واقدامات اصلاحی و ترمیمی را انجام می دهند.

وی اضافه کرد: با تشخیص بهنگام مشکلات ویژه یادگیری وبا مداخلات آموزشی ودرمانی خاص می توان در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ومشکلاتی که در اثر ناتوانی در تحصیل و ارتباطات این دانش آموزان رخ می دهد به نتایج خوبی دست یافت.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: یکی از عوامل نبود موفقیت تحصیلی در دانش آموزان، وجود مشکلات ویژه یادگیری در آنان است که منجر به افت تحصیلی و کاهش اعتماد به نفس آنها می شود که لطمات جبران ناپذیری به لحاظ روانی و اقتصادی به دانش آموز، خانواده و نظام آموزش و پرورش کشور وارد خواهد کرد.

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار استان ها,کردستان
  • کد خبر : 10103
کلمات کلیدی
روابط عمومی  کردستان

روابط عمومی کردستان

تصاویر