• انتشار: 1403/12/12 - 09:42
  • تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
افتخاری دیگر برای دانش‌آموزان گلستانی

کسب عناوین برتر دانش آموزان گلستانی در جشنواره جلوه توانایی

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان از کسب عناوین برتر کشوری دانش آموزان گلستانی در اولین جشنواره ملی جلوه توانایی خبر داد.

10800.mp3 کسب عناوین برتر دانش آموزان گلستانی در جشنواره جلوه توانایی
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان، دانش‌آموزان مستعد استان، حلما نوچمنی از شهرستان بندرترکمن و خدیجه غریب از شهرستان آق قلا، در جشنواره کشوری، به ترتیب موفق به کسب مقام‌های اول و سوم در بخش نقاشی شدند.
 
محمد قاسم پور، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان، درباره این موفقیت گفت: «آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره که به صورت کشوری برگزار شده بود، توانمندی‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را به نمایش گذاشت. این جشنواره با مشارکت دانش‌آموزان عادی سراسر کشور در رشته‌های نقاشی، دلنوشته، تولید محتوای چند رسانه‌ای، گزارش‌های متنی، داستان کوتاه و ساخت عروسک برگزار شد.»
 
وی افزود: «از مجموع آثار ارسالی به دبیرخانه، 784 اثر به مرحله کشوری راه یافتند. در نهایت، 4 اثر در مسابقه نقاشی، 3 اثر در دلنوشته، 3 اثر در داستان کوتاه، 4 اثر در بروشور و اینفوگرافی و 3 اثر در فیلم کوتاه، عنوان "آثار برگزیده کشوری" را کسب کردند.»
 
این موفقیت را به دانش‌آموزان، خانواده‌هایشان و همه علاقه‌مندان به هنر و فرهنگ تبریک می‌گوییم. 
  • گروه خبری : اخبار ,اخبار استان ها,گلستان
  • کد خبر : 10800
کلمات کلیدی
روابط عمومی گلستان

روابط عمومی گلستان