• انتشار: 1404/11/25 - 11:41
  • تعداد بازدید: 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهره‌برداری از حیاط حسی و پانسیون استراحتی اولیا در مدرسه اوتیسم مهرجو بندرعباس با حضور معاون وزیر

آیین افتتاح پروژه حیاط حسی و پانسیون استراحتی ویژه اولیای دانش‌آموزان مدرسه اوتیسم مهرجو با حضور سالار قاسمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد. این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، توان‌بخشی و حمایت از خانواده‌های دانش‌آموزان طیف اوتیسم به بهره‌برداری رسید.

13551.mp3 بهره‌برداری از حیاط حسی و پانسیون استراحتی اولیا در مدرسه اوتیسم مهرجو بندرعباس با حضور معاون وزیر

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان، سالار قاسمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در حاشیه این مراسم با اشاره به افزایش تعداد دانش‌آموزان طیف اوتیسم در کشور اظهار داشت: «آموزش و پرورش استثنایی نیازمند توجه ویژه و برنامه‌ریزی تخصصی است و با توجه به روند افزایشی دانش‌آموزان طیف اوتیسم، توسعه فضاهای استاندارد آموزشی و توان‌بخشی یک ضرورت است.»
وی افزود: «برای نخستین بار در کشور، محتوای آموزشی متناسب با دانش‌آموزان اوتیسم طراحی و تدوین شده است تا پاسخگوی نیازهای خاص این عزیزان باشد. حیاط حسی نیز به‌عنوان فضایی آموزشی–درمانی، با هدف تقویت مهارت‌های حسی، تنظیم هیجانی و جبران برخی خلأهای حسی دانش‌آموزان طراحی شده است.»
معاون وزیر همچنین در گفت‌وگو با اولیا و معلمان مدرسه، بر لزوم حمایت‌های همه‌جانبه در حوزه اشتغال و بیمه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه تأکید کرد و گفت: «با همکاری و تفاهم‌نامه موجود میان سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سازمان بهزیستی کشور، تلاش خواهیم کرد اقدامات مؤثری در حوزه حمایت‌های اجتماعی و توانمندسازی این دانش‌آموزان انجام شود.»
منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این آیین اظهار داشت: «پروژه حیاط حسی مدرسه اوتیسم مهرجو با اعتباری بالغ بر دو و نیم میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و ۱۱۰ دانش‌آموز اوتیسم این مرکز از امکانات آن بهره‌مند خواهند شد.»
وی با اشاره به آمار دانش‌آموزان استثنایی استان تصریح کرد: «در حال حاضر در مجموع ۱۵۰ دانش‌آموز اوتیسم در استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند و تعداد کل دانش‌آموزان استثنایی استان ۲ هزار و ۸۲۶ نفر است که در ۱۸۵ مرکز مستقل و ضمیمه تحت پوشش قرار دارند.»
در ادامه این مراسم، پانسیون استراحتی ویژه اولیا نیز افتتاح شد تا خانواده‌های دانش‌آموزان در زمان حضور در مدرسه از فضای مناسب و استاندارد بهره‌مند شوند.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 13551
کلمات کلیدی
راضیه آخوندی

راضیه آخوندی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید