دکتر حسینی تاکید کرد؛
آموزش های مکمل و استفاده از بستر رسانه ها و فضای مجازی راهکار جبران تعطیلی مدارس
با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی سومین جلسه ستاد پیشگیری از کرونا ویروس در سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.
دکتر حسینی در این نشست با تاکید بر اینکه آموزش مهمترین گام در پیشگیری از کرونا ویروس است اظهار داشت: مدیران، معلمین، رانندگان، والدین، خدمتگزاران، و متصدیان بوفه ها باید آموزش های لازم را ببیند و این آموزش ها را به دانش آموزان نیزانتقال کنند.
وی افزود: دستور العمل پیشگیری از کرونا به استان ها ارسال شده است و مدیران مدارس باید در راستای عملی کردن دستور العمل اقدام کرده و اطلاع رسانی لازم را داشته باشند.
حسینی با تاکید بر تعطیل نشدن فرآیند آموزش اظهار داشت: آموزش های مکمل و استفاده از بستر رسانه ها، فضای مجازی و حضور مدیران و معلمان در مدرسه و در ایام تعطیلی مدارس راهکار جبران تعطیلی مدارس و رسیدگی به امر آموزش دانش آموزان است.
وی افزود: صدا و سیما در دسترس ترین رسانه است و از بستر شبکه آموزش صدا و سیما نیز می توان در آموزش دانش آموزان بویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه استفاده کرد.
حسینی در ادامه گفت: جلسات ستاد پیشگیری از کرونا به صورت روزانه در سازمان تشکیل خواهد شد و آموزش های لازم به مدیران مدارس و روسای ادارات استثنایی از طریق ویدئو کنفرانس داده خواهد شد.
وی افزود: به روزرسانی شیوه های مقابله، پیشگیری و آموزش توانمند سازی معلمان، مدیران، خدمتگذاران، دانش آموزان و اولیاء، آموزش پیشگیری با رویکرد گروه های هفت گانه در آموزش و پرورش استثنایی از جمله نکاتی است که باید مد نظر قرار گیرد.
معاون وزیر با بیان اینکه در ایام تعطیلی مدارس باید کادر مدرسه اعم از مدیر، معاون و معلمان در مدرسه حضور داشته باشند اظهار داشت: آماده سازی ومصون سازی مدرسه از ابعاد مختلف، بکارگیری توان درون مدرسه و نیز امکانات برون بخشی، طراحی آموزش برای دانش آموزان از طریق بستر الکترونیکی، تولید محتوا، حضور معلمان در صورت نیاز در برخی منازل و پذیرش دانش آموزان به شکل فردی از جمله مواردی است که نیازمند حضور مدیران و معلمان در مدارس است