• انتشار: 1400/07/14 - 16:47
  • تعداد بازدید: 1351
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی خبر داد؛

اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای تبلت دانش آموزان کم برخوردار در بودجه سال ۱۴۰۰

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در بازدید از مدرسه صاحب الزمان  از اختصاص پانصد میلیارد تومان  برای تبلت دانش آموزان  کم برخوردار در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

5209.mp3 اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای تبلت دانش آموزان کم برخوردار در بودجه سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی به عنوان معین استان خراسان رضوی در بازگشایی مدارس، صبح امروز چهارشنبه از مدرسه ابتدایی صاحب الزمان بازید به عمل آورد و در جریان شیوه بازگشایی، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت نام دانش آموزان، توزیع کتب درسی، واکسیناسیون معلمان، اطلس یادگیری و میزان آمادگی معلمان، دانش آموزان و  اولیا برای بازگشایی تدریجی آموزش های حضوری قرار گرفت.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این بازدید پس از استماع نظرات و سخنان معلمان در جمع  صمیمی آن ها شرکت نمود و بیان داشت: معلمین محور اصلی توسعه یک جامعه هستند و در چالش ها و حوادث جامعه  از ابتدای انقلاب اسلامی تا دفاع مقدس و امروز زیست بوم کرونا به عنوان مدافعین و مجاهدین آموزش به خوبی ایفای نقش نموده اند.
وی افزود: امروز هم که ضرورت بازگشایی مدارس و آموزش های حضوری احساس می شود، معلمان  پیشروان اصلی این حرکت خواهند بود و  آنان عامل اصلی نظام کیفیت یاددهی و یادگیری هستند.
 حسینی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب معلم فقط از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی خواهد بود  و در سال گذشته نیز  نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش تعیین تکلیف شدند.
معاون وزیر به تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و گفت: ایجاد سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اقدامی اساسی برای مداخلات بهنگام طلایی در عرصه خدمات آموزشی،  پرورشی و توانبخشی است.
وی در ادامه گفت: این اقدام ضمن آنکه از چندگانگی مداخلات تربیتی جلوگیری می کند، هدایت و نظارت برای تعلیم و تربیت را بهنگام و یکپارچه می سازد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پلت فرم شاد را یک سرمایه ملی دانست و گفت: باید ظرفیت های آن را به گونه ای افزود که به نیاز های معلمان، دانش آموزان و اولیا و مدیران حتی در دروان پسا کرونا پاسخ دهد و باید عنوان یک ظرفیت ارتباطی بی بدیل و نیز آموزشی مقوم، مکمل و معکوس همواره مورد استفاده قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه برای اتصال و بهره برداری همه دانش آموز از شبکه شاد بویژه دانش آموزان‌ نیازمند طرح هدایت طراحی شده است، گفت: تا کنون بیش از ۳۸۰ هزار  دستگاه  تبلت و موبایل به دانش آموزان نیازمند اهدا شده است و در سال جاری نیز ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده است که به زودی به استان ها توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس ابلاغ خواهد شد.
حسینی به نظام  رتبه بندی معلمان به عنوان یک حرکت میمون و مبارک در امر منزلت بخشی به نظام معلمان کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه  پس از  ارائه این طرح در قالب لایحه توسط دولت در مجلس شورای اسلامی و خصوصا با همت کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس مسیر خوبی را طی کرده است و به زودی در صحن علنی مجلس در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت.
وی افزود: رتبه بندی به عنوان یک عامل بسیار جدی در کیفیت بخشی به نظام یاددهی و یادگیری  عمل خواهد نمود.
گفتنی است در این جلسه اولیا، معلمان و مدیران مدارس همگی از آموزش های حضوری‌ استقبال کردند و آن را عامل کیفیت بخشی عملکرد تحصیلی دانش آموزان قلمداد نمودند.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 5209
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید