• انتشار: 1400/03/09 - 16:48
  • تعداد بازدید: 1268
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
از سوی جانشین وزیر در طرح هدایت اعلام شد؛

استان‌های برتر در زمینه تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی در قالب طرح هدایت

جانشین وزیر در طرح هدایت در نشست شورای راهبری طرح هدایت با بیان آماری از مشارکت استان‌ها در تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی، ده استان برتر با بالاترین میزان تأمین و اهدای تجهیزات هوشمند آموزشی و ده استان با بالاترین درصد تهیه و اهدای تجهیزات هوشمند آموزشی را معرفی کرد.

4590.mp3 استان‌های برتر در زمینه تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی در قالب طرح هدایت

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این نشست که در محل سالن جلسات سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی برگزار شد با بیان اینکه تاکنون و در قالب طرح هدایت ۲۷۵ هزار تبلت تهیه و به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شده است گفت: استان‌های خوزستان، مازندران، قزوین، فارس، یزد، خراسان رضوی، اصفهان، همدان، بوشهر و آذربایجان شرقی بالاترین میزان تأمین و اهدای تجهیزات هوشمند آموزشی را تاکنون در قالب طرح هدایت دارند و استان‌های قزوین، مازندران، یزد، زنجان، سمنان، بوشهر، شهر تهران، اصفهان، خوزستان و فارس تاکنون بیشترین درصد تأمین تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند خود را داشته‌اند.

حسینی با بیان اینکه طرح هدایت از سه ماه پیش با هدف تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار آغاز شد، اظهار کرد: در عصر کرونا راهبردهای ده‌گانه‌ای از سوی وزیر آموزش‌وپرورش برای تداوم آموزش تدوین شد که یکی از آنها پوشش و انعطاف حداکثری آموزش بود و یکی از روش‌های اصلی پوشش حداکثری آموزش استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد بود.

وی افزود: مطمئن‌ترین و کیفی‌ترین نوع آموزش در شبکه شاد ایجاد شد اما متأسفانه ۳۰ درصد از دانش‌آموزان مناطق محروم، حاشیه شهرها و روستاها از دسترسی به وسایل هوشمند آموزشی محروم هستند و طرح هدایت با هدف تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار در راستای تداوم آموزش و پوشش حداکثری در وزارت آموزش‌وپرورش اجرایی شد.

حسینی با بیان اینکه ساختار طرح هدایت ساختاری خزانه‌ای و ماتریسی است اظهار کرد: این طرح از طریق هم‌افزایی و انسجام با بخش‌های مختلف کار را به‌پیش می‌برد و تلاش شده همه بخش‌های دخیل در طرح وظایف محوله را به‌خوبی به‌پیش ببرند.

معاون وزیر با بیان اینکه طرح هدایت شامل ۷ محور اصلی است اظهار کرد: شناسایی دقیق دانش‌آموزان نیازمند به تفکیک منطقه، مدرسه و جنسیت اولین محور طرح هدایت بود که این کار از طریق شناسایی دانش‌آموزان نیازمند از طریق مدیر و شورای مدرسه و بارگذاری اطلاعات در سامانه طرح هدایت امکان‌پذیر شد.

وی افزود: بر اساس داده‌های سامانه هدایت فقط  ۱.۳۶ درصدی از دانش‌آموزان استان قم به شاد دسترسی ندارند و آخرین رتبه نیز مربوط به استان سیستان و بلوچستان با عدم دسترسی  ۵۱.۷ درصدی دانش‌آموزان به شبکه شاد است.

حسینی محور دوم طرح هدایت را تأمین منابع ۳ میلیون تبلت دانست و گفت: تأمین این میزان تجهیزات هوشمند اعتباری بیش از ده‌هزار میلیارد نیاز دارد و منابع دولتی، عمومی، مردمی و خیریه‌ای در این محور به کار گرفته شده‌اند.

وی افزود: در تفاهم‌نامه با استانداری‌ها یک میلیون و ۷۰۰ هزار تبلت تعهد شده است و مؤسسات عمومی و غیردولتی نیز تعهد تأمین یک میلیون و ۲۸۰ هزار و ۹۱۵ تبلت را داده‌اند.

وی گفت: در بودجه سال جاری نیز ۵۰۰ میلیارد اعتبار برای طرح هدایت دیده شده است که از این طریق نیز ۱۲۵ هزار تبلت تأمین خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مجموع تاکنون تأمین ۲ میلیون ۹۸۰ هزار تبلت با اعتبار ده‌هزار میلیاردی تعهد شده است.

جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به کمک دستگاه‌های دولتی به طرح هدایت گفت: وزارت پشتیبانی و نیروهای مسلح، مرکز آمار ایران، وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات، وزارت تعاون کار و رفاه تأمین اجتماعی، سازمان بهزیستی، وزارت صمت، سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی و صنایع پتروشیمی از جمله دستگاه‌هایی بودند که به طرح هدایت کمک کردند.

وی با اشاره به تأمین برخی منابع طرح هدایت از طریق منابع عمومی گفت: صندوق ذخیره ارزی، صندوق ذخیره فرهنگیان، بیمه معلم، کمیته امداد، شورای هماهنگی بانک‌ها، سازمان بسیج، انجمن اسلامی دانش‌آموزان، سازمان نظام صنفی رایانه تهران، مؤسسه خیریه ابوتراب، انجمن نیکوکاری مهر گیتی، مؤسسه رشد دانش‌آموزان، بنیاد مستضعفان، شهرداری و شورای شهرها، انجمن اولیاومربیان، شوراهای آموزش‌وپرورش و اتاق بازرگانی به مدد طرح هدایت آمدند و تعهد تأمین یک میلیون و ۴ هزار ۵۰۰ تبلت به اعتباری بالغ‌بر ۷ هزار میلیارد از این طریق داده شده است.

وی گفت: شرکت صنایع آموزشی وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان نیز تأمین ۶۰ هزار تبلت ۸ و ۱۰ اینچی را برعهده گرفته است و این شرکت با راه‌اندازی خط تولید خود آمادگی تولید یک میلیون تبلت را دارد.

حسینی محور بعدی طرح هدایت را نحوه تأمین تبلت‌ها دانست گفت: با محوریت شرکت صنایع آموزشی و از طریق همکاری با ۷ شرکت داخلی این تبلت‌ها از طریق تولیدات داخلی و واردات تأمین خواهند شد.

وی افزود: برای تسهیل واردات تبلت، معافیت ۳ درصدی از عوارض گمرکی شرکت‌های واردکننده تبلت برای طرح هدایت در هیئت دولت به تصویب رسیده است و این معافیت کمک شایانی به طرح هدایت کرده است.

معاون وزیر محور بعدی در طرح هدایت را تبلیغات دانست و گفت: تبلیغات از طریق رادیو و تلویزیون، پایگاه‌های اطلاع‌رسانی وزارت و آموزش‌وپرورش استان‌ها، روابط‌عمومی سایر دستگاه‌های اجرایی، شبکه شاد و تبلیغات محیطی در دستور کار قرار دارد و تاکنون با راه‌اندازی پویش‌های مردمی نظیر نذر هوشمند، من حاضرم، طرح حامی هوشمند، جهاد آموزشی، چلچراغ و اولیا خردمند دانش‌آموزان هوشمند بخشی از تجهیزات هوشمند آموزشی تأمین شده است.

وی افزود: ۳۶ جلسه درون و برون‌سازمانی برای تبلیغات طرح هدایت برگزار شده است و ۲ هزار دقیقه نیز مصاحبه با رسانه‌ها تاکنون انجام شده است.

وی گفت: برای اطلاع‌رسانی و هم‌افزایی بیشتر و استفاده از کمک دستگاه‌ها تاکنون نشست‌هایی با تمامی معاونت‌های وزارت آموزش‌وپرورش، سخنگوی دولت، معاونت مناطق محروم ریاست‌جمهوری، معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس، مجمع خیرین مدرسه‌ساز، معاون وزیر اقتصاد، مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع، معاون امور زنان رئیس‌جمهور، رئیس سازمان حج و زیارت، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان، سپاه پاسداران، دانشگاه شیراز، کمیسیون اقتصادی دولت و ۶۰ دستگاه دیگر برگزار شده است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4590
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید