معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در فهرج کرمان:
رشد ۵۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش استثنایی در سال ۹۹
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی در آیین افتتاح مدرسه استثنایی بنت الهدی فهرج از استاندارد سازی فضا و تجهیزات به عنوان یکی از ۴ مولفه اصلی آموزش و پرورش نام برد و از ساخت ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور به همت خیران خبر داد.
وی افزود: ۵ مدرسه از این مدارس با توجه به نیاز در استان کرمان ساخته خواهد شد.
حسینی از ساخت ۴ سالن ورزشی ۲۰۰ متری در مدارس استثنایی شهرستان های شرقی استان خبر داد و گفت: ۶۰۰ میلیون تومان به عنوان بسته حمایتی توان بخشی به مدارس شرقی استان اختصاص می یابد.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از اجرای طرح سنجش از ۱۵ تیر ماه در کشور خبر داد و گفت: ۱۵ درصد دانش آموزان شرقی استان به صورت رایگان سنجش می شوند.
حسینی با بیان این که ۵۰ درصد هزینه سرویس رفت و آمد دانش آموزان استثنایی توسط دولت پرداخت می شود، گفت: علاوه بر سهم دولت۲۰ درصد دیگر از هزینه سرویس رفت و آمد دانش آموزان استثنایی در این مناطق را از محل اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور پرداخت خواهیم کرد.
وی از نیروی انسانی با کیفیت به عنوان یکی دیگر از مولفه های آموزش و پرورش باکیفیت نام برد و از کمبود بیش از ۱۲ هزار نیروی انسانی در مدارس استثنایی سراسر کشور خبر داد.
حسینی گفت: با رایزنی هایی که با سازمان امور استخدامی صورت گرفته است مجوز استخدام ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی برای مدارس استثنایی سراسر کشور صادر شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش، استاندارد مالی را از دیگر مولفه های آموزش با کیفیت دانست و گفت: باید در راستای ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی ۲۰ درصد بودجه های دولت به آموزش و پرورش اختصاص یابد .
بر پایه این گزارش: مدرسه استثنایی بنت الهدی فهرج با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افتتاح شد.