• انتشار: 1399/06/28 - 23:26
  • تعداد بازدید: 1939
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
از سوی دکتر حسینی صورت گرفت؛

رهاورد سفر و تشریح بسته های تحولی آموزش و پرورش استثنایی در شورای معاونین آموزش و پرورش هرمزگان

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان به تشریح بسته های تحولی آموزش و پرورش استثنایی پرداخت.

3503.mp3 رهاورد سفر و تشریح بسته های تحولی آموزش و پرورش استثنایی در شورای معاونین آموزش و پرورش هرمزگان

 


به گزارش روابط عمومی  سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: به دستور مقام عالی وزارت، ۲۵ بسته تحولی در زمینه های مختلف آموزشی و پرورشی شکل گرفته است که از این ۲۵ بسته تحولی، سه بسته به آموزش و پرورش استثنایی اختصاص یافته است.


وی با بیان اینکه اولین بسته تحولی آموزش و پرورش استثنائی، مدرسه انطباقی است، افزود: این بسته به مناسب سازی و تطابق سازی در ابعاد مختلف برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه اشاره دارد که فضا یکی از این مناسب سازی ها است و مناسب سازی تجهیزات، مناسب سازی معلمان، مدیران، اولیا و نیز مناسب‌ سازی نگرش جامعه نسبت به دانش آموزان با نیازهای ویژه از دیگر مناسب سازی ها است.


حسینی، مداخله بهنگام و طلایی را دومین بسته تحولی آموزش و پرورش استثنائی برشمرد و گفت: شناسایی همه دانش آموزان با نیازهای ویژه و تحت پوشش قرار دادن آنها و نیز تربیت این دانش آموزان مطابق استاندارد های تعلیم و تربیت در زمان مناسب می تواند در توانمند سازی آنها کمک شایانی می کند و در همین راستا هم اکنون بیش از دو هزار کودک زیر ۴ سال را تحت پوشش قرار داده ایم.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور ادامه داد: سومین بسته تحولی آموزش و پرورش استثنایی، توسعه مشارکت ها و تمرکز زدایی است و هر آموزش و پرورش که دارای تمرکز است از کیفیت می افتد و تمرکز زدایی و تسلط زدایی در آموزش و پرورش استثنایی یک ضرورت است.


حسینی به تأمین نیروی متخصص آموزش و پرورش استثنائی در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت:۲۰ نیروی طرح توان بخشی جذب مجموعه آموزش و پرورش استثنائی هرمزگان می شوند و در راستای نهضت توان افزایی دانش آموزان با نیازهای ویژه استان هرمزگان( خرید دستگاه و وسایل توان افزائی نظیر ویلچر، سمعک، عینک و غیره) بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است که بیش از پنج میلیارد ریال آن را آموزش و پرورش استثنائی کشور و نیم دیگر از ظرفیت های درون استانی هرمزگان و خیرین استفاده شود.


معاون وزیر در ادامه به تشریح سهم استان هرمزگان از بسته های تحولی پرداخت و اظهار داشت:در خصوص  مدرسه انطباقی یک مدرسه پذیرا و یک مدرسه اتیسم در سال جاری باید در استان هرمزگان برای دانش اموزان با نیازهای ویژه مناسب سازی شود.


وی افزود: در جهت اجرای  برنامه ارتقا و بهبود مدیریت آموزشگاهی در سال جاری ۱۰ مرکز رفاهی، آموزشی و خدماتی ویژه ارتقا و بهبود مدیریت آموزشگاهی در کشور راه اندازی خواهد شد که یکی از این مراکز در استان هرمزگان خواهد بود.


وی گفت: در قالب برنامه آموزش زبان اشاره و خط بریل نیز 200 نفر از مدیران، معلمان و کارکنان دستگاه های اجرایی آموزش زبان اشاره و خط بریل در استان هرمزگان خواهند  دید.


معاون وزیر با اشاره به وجود ۱۷ مرکز اختلالات یادگیری در هرمزگان اظهار داشت: با راه اندازی دو مرکز دیگر در سال جاری  از نیاز استان هرمزگان به مراکز اختلالات یادگیری کاسته خواهد شد.


وی افزود:سی امین مرکز مشاوره خانواده دانش آموزان بانیازهای ویژه کشور در استان هرمزگان افتتاح شد که با راه اندازی 4 مرکز دیگر در استان هرمزگان نیاز این استان مرتفع خواهدشد و 5 درصد خدمات مشاوره ای در استان هرمزگان افزایش خواهد یافت.


حسینی با بیان اینکه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی باید دائمی باشد اظهار داشت: ایجاد یک پایگاه دائمی سنجش‌ در استان هرمزگان و تجهیز اتاق آکوستیک آن در سال جاری از برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای این استان است.


معاون وزیر با اشاره به کمبود ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور اظهار داشت: 150 مدرسه از این تعداد تا پایان سال کلنگ زنی خواهد  شد و در حال حاضر 95 مدرسه از از 150 مدرسه کلنگ زنی یا فتتاح شده است


وی گفت: بر اساس آمایش سرزمینی 9 مدرسه استثنایی در استان هرمزگان مورد نیاز است که 8 مدرسه آن کلنگ زنی و یا افتتاح شده است و یک مدرسه باقیمانده نیز به زودی با مشارکت خیرین کلنگ زنی خواهد  شد.


حسینی تربیت بدنی و ورزش دانش آموزان با نیازهای ویژه را  از اولویت های آموزش و پرورش استثنایی دانست و اظهار داشت : 20سالن ورزشی درون مدرسه ای دویست متری  در سال جاری از طریق مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس  در داخل مدارس استثنایی استان هرمزگان ساخته خواهد شد.


وی افزود: در سال جاری با استفاده از ظرفیت شیفت مخالف در ۳۵۰ مدرسه استثنایی کشور باشگاه بازنشستگان راه اندازی خواهد شد که 11 باشگاه متعلق به یازده منطقه آموزشی استان هرمزگان است.


وی افزود: راه اندازی پایگاه جامع آموزش مجازی و سامانه ندای همراه و تامین 1105 گوشی ویژه دانش آموزان استثنایی استان هرمزگان با مشارکت خیرین از جمله برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سال جاری برای این استان است.


 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 3503
کلمات کلیدی