دکتر حسینی در گفتگو با بخش خبری شبکه زاگرس تشریح کرد؛
فعالیت های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حوزه دانش آموزان طیف اتیسم
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با حضور در بخش خبری شبکه زاگرس استان کرمانشاه به تشریح فعالیت های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حوزه دانش آموزان طیف اتیسم پرداخت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور عصر دوشنبه با حضور در بخش خبری شبکه زاگرس اظهار داشت: دانش آموزان استثنایی به ویژه برای دانش آموزان اتیسم علاوه بر بحث آموزش، خدمات توانبخشی هم نیاز دارند که در همین رابطه ۶۴ مین مدرسه اتیسم کشور در کرمانشاه کلنگ زنی شد.
وی افزود: در حال حاضر ۴۰۰ کلاس درس برای دانش آموزان اتیسم در کشور داریم که ۳ هزار دانش آموز در این کلاسها آموزش میبینند.
حسینی خاطرنشان کرد: از سال ۸۴ که خدمات آموزشی و توان بخشی به بچههای اتیسم آغاز شده تا کنون این خدمات دو هزار و ۵۰۰ درصد رشد داشته است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار داشت: سال گذشته ۳۲ هزار دانش آموز معادل ۸۰ درصد دانش آموزان استثنایی چه در دورن مدرسه و چه در موسسات توان بخشی خارج از مدرسه خدمات توان بخشی دریافت کردند و امسال هم اعتبارات خدمات توانبخشی ۱۵۰ درصد افزایش داشته است.
حسینی افزود: همچنین ۱۴ استان که مدرسه مستقل اتیسم نداشتند، هم اکنون ساخت مدرسه در این استانها در دست اجراست.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به ارائه خدمات ورزشی به بچههای اتیسم هم اشاره کرد و گفت: ورزش در بعد درمان و توانبخشی برای بچههای اتیسم بسیار حائز اهمیت است که در این رابطه ۳۰ سالن ورزشی مخصوص دانش آموزان استثنایی در سطح کشور فعال است و احداث ۲۰ سالن دیگر نیز در دست اجراست.
وی خاطرنشان کرد: در قسمت ورزشهای آبی برای دانش آموزان استثنایی اخیراً بزرگترین مجموعه آبی خاورمیانه در حوزه استثنایی در مشهد افتتاح شده است.
معاون وزیر در خصوص مراکز مشکلات ویژه یادگیری گفت: در حال حاضر ۷۷۵ مرکز اختلالات یادگیری در کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۰ مرکز آن در استان کرمانشاه فعالیت دارند.
ویدئوی این گفتگو را در پایین همین صفحه مشاهده کنید
نظر دهید