• انتشار: 1400/04/22 - 15:45
  • تعداد بازدید: 1539
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
از سوی عظیم عراقی تشریح شد،

فعالیت های پیش بینی شده در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه

معاون تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در  آیین افتتاحیه پایگاه های اوقات فراغت تابستان دانش آموزان با نیازهای ویژه  به تشریح فعالیت های  پیش بینی شده در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه پرداخت.

4831.mp3 فعالیت های پیش بینی شده در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، محمد حسن عظیم عراقی معاون تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این نشست که به صورت ویدئو کنفرانسی نیز برگزار شد، با بیان اینکه پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز های ویژه با رویکرد خانواده محوری و آموزش مهارت‌های زندگی و با شعار هر دانش‌آموز یک مهارت تشکیل شده است، گفت: حضور  ۸ هزار  دانش آموز به صورت حضوری در مناطق آبی و غیرحضوری در سایر مناطق و در بستر شبکه شاد  پیش بینی شده است.
معاون سازمان  به اهداف پایگاه های اوقات فراغت اشاره کرد و گفت: پایگاه های اوقات فراغت با هدف کشف و هدایت استعدادهای دانش‌آموزان، تقویت هویت دینی و فرهنگی، استمرار فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و تربیت‌بدنی در اوقات فراغت با استفاده از فضای مجازی، ایجاد زمینه‌های لازم به‌منظور تقویت و تأمین سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان، آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در زمینه کارآفرینی دانش‌آموزان و ایجاد فرصت آموزشی مهارت‌های فردی و اجتماعی تشکیل شده است.
وی افزود: این فعالیت ها در 6 حیطه دینی، اجتماعی، مهارتی، هنری، ادبی و ورزشی و در راستای  تقویت مهارت‌های 5 گانه خودآگاهی، همدلی، ارتباط مؤثر، مدیریت مهارت حل مسئله برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.
عظیم عراقی با بیان اینکه فعالیت پایگاه های اوقات فراغت از 12 تیر آغاز و تا 30 مرداد سال  1400 به مدت ۷ هفته ادامه خواهد داشت، افزود: باتوجه به جمعیت دانش آموزی هر استان، سهمیه حداقلی برای استان ها در نظر گرفته شده است و پس از جمع آوری گزارش های استانی، حمایت مالی از استان ها بر مبنای جمعیت تحت پوشش انجام خواهد شد.
عظیم عراقی در ادامه درباره  مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان با  نیازهای ویژه گفت: شانزدهمین دوره مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه با پیش بینی حضور قریب به 500 دانش آموز در گروه های مختلف معلولیت به میزبانی آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.
وی افزود: سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش آموزان عادی در دو بخش پژوهشی و آوایی در دو استان خراسان رضوی و سمنان به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد که دانش آموزان برتر  با نیاز های ویژه به این مسابقات معرفی خواهند شد تا با دانش آموزان عادی به رقابت بپردازند.
معاون سازمان با بیان اینکه برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات هنرهای آوایی نمایشی دانش آموزان با نیازهای ویژه با حضور بیش از  هزار نفر در گروه های مختلف معلولیت برگزار خواهد شد، گفت:  این مسابقات از تجمیع مسابقات هنرهای آوایی نمایشی که در سنوات قبل از کرونا به صورت حضوری برگزار می شد و مسابقات هنرهای دستی تجسمی که به صورت غیر حضوری برگزار می شد، طراحی و اجرا خواهد شد و میزبانی این مسابقات با اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران خواهد بود.
عظیم عراقی درباره  مسابقات وزشی  گفت: مسابقات ورزشی در 2 رشته ورزشی تیمی و انفرادی برای 4 گروه از دانش آموزان آسیب دیده ذهنی، بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی در رشته های  مسابقات خرده مهارت های گلبال، خرده مهارت های فوتسال، خرده مهارت های بوچیا، طناب زنی، شطرنج، تنیس روی میز و  آمادگی جسمانی با پیش بینی حضور حداقل  دو هزار و ۷۴ دانش آموز برنامه ریزی خواهد شد.
وی   به پویش های سراسری فرهنگی و ورزشی اشاره کرد و گفت: پویش کتابخوانی خانوادگی با هدف توسعۀ فرهنگ کتابخوانی جمعی و خانوادگی، پویش عاشوراییان با توجه به همزمانی ایام تابستان با ماه محرم و پویش سراسری بازی های بومی محلی در خانه با محوریت ارتقای ارتباطات خانوادگی برگزار خواهد شد.
معاون سازمان در پایان گفت: جشنواره نشاط  که بر پایه بازی های خانوادگی می باشد  در صورت مهیا شدن شرایط در تابستان اجرا خواهد شد در غیر این صورت اجرای آن به طول سال تحصیلی موکول خواهد شد.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4831
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید