دکتر حسینی خواستار شد؛
مشارکت بانک صنعت و معدن در نهضت توان افزایی از طریق ارتباط با سازندگان و صنعتگران داخلی
نشست هم اندیشی حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن در محل ساختمان مرکزی بانک صنعت و معدن برگزار شد.
دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان اینکه نهضت توان افزایی در آموزش و پرورش استثنایی کلید خورده است افزود: شناسایی حس کم داشته و نداشته دانش آموزان و جایگزینی تکنولوژی به جای این حس از اهداف نهضت توان افزایی است
وی اظهار داشت: ۱۰۵ نوع وسیله توانبخشی، ورزشی، پرورشی و کمک آموزشی برای ۸۰ هزار نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه در قالب نهضت توان افزایی باید تامین شود.
وی تصریح کرد: خیرین مدرسه یار، ردیف مسئولیت های اجتماعی بانک ها، شرکت های دولتی و خصوصی و مشارکت اصناف، اشخاص حقیقی و حقوقی در این زمینه میتوانند به کمک آموزش و پرورش استثنایی بیایند.
حسینی با اشاره به ماموریت های بانک صنعت و معدن گفت: بانک صنعت و معدن از طریق تولید کنندگان و صنعت گران داخلی که توان تولید تجهیزات مورد نیاز طرح نهضت هم افزایی را دارند میتواند به کمک آموزش و پرورش استثنایی بیاید.
شایان ذکر است در این نشست مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن ضمن موافقت با پیشنهاد رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی، لیست تجهیزات مورد نیاز و سازندگان داخلی را به بانک صنعت و معدن اعلام کند تا از طریق ارتباط با صنعتگران، تجهیزات با حداقل هزینه تامین شود.