پیام رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی به همایش ملی دانش موضوعی- تربیتی در آموزش کودکان استثنایی
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در پیامی به همایش ملی دانش موضوعی- تربیتی در آموزش کودکان استثنایی تاکید کرد: در سازمان آموزش و پرورش استثنایی ارائه خدمات به دانش آموزان با نیاز های ویژه با رویکرد مهارت محوری، خانواده محوری و دانش بنیانی تدوین و عملیاتی شده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ متن پیام دکتر سید جواد حسینی به شرح ذیل می باشد:
بسمالله الرحمن الرحیم
محضر دانشجویان، دانش پژوهان و دانشمندان عرصه آموزش و روانشناسی کودکان با نیازهای ویژه و شرکت کنندگان محترم همایش ملی دانش موضوعی- تربیتی در آموزش کودکان استثنایی که به همت پردیس قزوین دانشگاه فرهنگیان برگزار میشود، صمیمانه سلام و درود میفرستم. بیتردید سازمان آموزشوپرورش استثنایی را باید یکی از تخصصی ترین نهادهای مؤثر آموزشی در کشور دانست، چرا که گستره و تنوع ویژگی های شناختی، حسی، حرکتی و هیجانی، ارتباطی کودکان و نوآموزان و دانش آموزان با نیازهای ویژه فرایند آموزش پرورش و توانبخشی این افراد را فراتر از چارچوب های نظام آموزشی دارای ابعاد جامعه شناختی، روانشناختی و فناورانه خاصی نموده است. بر این اساس میتوان نظام آموزشوپرورش دانشآموزان با نیازهای ویژه را پیش قراول توسعه و تحول در نظام آموزشی و حتی فراتر از آن انعکاس فرهنگ عدالت محور و تجلی جامعه دوستدار انسان و کودک دانست.
دانش پژوهان عزیز، سازمان آموزشوپرورش کودکان استثنایی اینک با ترسیم چرخشهای تحولآفرین مبتنی بر سند تحول بنیادین و نیازهای کارکردی جامعه دانشآموزان با نیازهای ویژه در تلاش است همسو با نظامهای آموزشی پیشرو در جهان، خدمات آموزشی و توانبخشی را با رویکرد مهارت محور؛ خانواده محور و دانشبنیان طراحی، تدوین و عملیاتی می نمایند. بدون هیچ شکی در این مسیر نخستین و محکمترین گام پژوهش خواهد بود. به باور من همایش ملی دانش موضوعی-تربیتی در آموزش کودکان استثنایی یکی از فرصتهای ذی قیمت و گرانبهای پژوهش بنیان در یافتن ایده های مؤثر و تبدیل آنها به پدیدههای کارآمد نظام آموزشوپرورش دانشآموزان با نیازهای ویژه است.
اساتید و دانشجویان عزیز، خرسندم به اطلاع شما عزیزان برسانم امروز در سازمان آموزشوپرورش استثنایی سامانهها و فرآیندهای روشن و مدونی برای جذب ایده های خلاقانه و کارآمد ملی و بومی در قالب طرحهایی همچون جام (جمع آوری ایده های مطلوب) و کارگروه رصد و کاربست یافته های ملی و بینالمللی طراحی و عملیاتی شده است. اکنون از سراسر ایران اسلامی، معلمان، والدین، متخصصان، صاحبنظران و حتی دانش آموزان با نیازهای ویژه طرحها و ایدههای خود را بهمنظور بررسی و تعیین سطح عملیاتی به این سازمان ارسال می کنند. از دستاندرکاران این همایش مهم نیز میخواهم یافته های علمی و پژوهش این رویداد را در قالب طرح های مذکور در اختیار سازمان آموزشوپرورش استثنایی قرار دهند.
بهعنوان مسئول سازمان آموزشوپرورش استثنایی و خادم کودکان با نیازهای ویژه، صمیمانه از شما عزیزان دعوت میکنم در مسیر اندیشه ورزی و خردورزی در فرایند تولید محتوای آموزشی وتوان بخشی؛ راهبردهای فنآورانه و بیش و پیش از همه نظریه پردازی بوم شناختی بهمنظور تحقق مطلوب اهداف متعالی سازمان آموزشوپرورش استثنایی مشارکت نمایید.
و آخر دعوانا أن الْحمْد للّه ربّ الْعالمین
نظر دهید