• انتشار: 1400/03/04 - 14:41
  • تعداد بازدید: 792
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی تاکید کرد؛

آزاد سازی خرمشهر اقتدار دفاع مقدس و رزمندگان را به رخ جهانیان کشید/ اجرای جشنواره لاله های جاوید با هدف زنده نگه‌داشتن یاد گنجینه های دفاع مقدس در آموزش و پرورش استثنایی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در مراسم اختتامیه جشنواره لاله های جاوید که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور روسای ادارات استثنایی استان ها و معاون پایگاه بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد گفت: جشنواره لاله های جاوید با هدف زنده نگه‌داشتن یاد گنجینه های دفاع مقدس در آموزش و پرورش استثنایی به اجرا در آمد.

4571.mp3 آزاد سازی خرمشهر اقتدار دفاع مقدس و رزمندگان را به رخ جهانیان کشید/ اجرای جشنواره لاله های جاوید با هدف زنده نگه‌داشتن یاد گنجینه های دفاع مقدس در آموزش و پرورش استثنایی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این نشست با تبریک سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: آزاد سازی خرمشهر اقتدار نظام و رزمندگان اسلام را به رخ جهانیان کشاند و روز آزاد سازی خرمشهر  روز ماندگار دفاع مقدس و تاریخ ایران بود‌.
وی افزود: صحنه هایی که رزمندگان در آزاد سازی خرمشهر رقم زدند، هویت و تاریخ کشور را رقم زد و آزاد سازی خرمشهر قطعه درخشان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بود.
حسینی با بیان اینکه گرامیداشت یاد خرمشهر از جمله  مناسک  گذار است اظهار کرد: گرامیداشت این روز  با هدف پاسداشت دفاع مقدس و انتقال ارزش ها به نسل های  بعدی انجام میشود.
وی گفت: امام فرمودند خدا خرمشهر را آزاد کرد که این  جمله کلیدی در اذهان ماندگار شد و آزاد سازی خرمشهر آزاد سازی فقط یک شهر استراتژیک نبود بلکه اقتدار نظام و رزمندگان  را در صحنه های بین المللی به رخ جهانیان کشید و ضریب نفوذ خط مقاومت و جهاد را افزایش داد.
معاون وزیر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دفاع مقدس گفت: مقام معظم رهبری  دفاع مقدس  را یک گنجینه می داند و می‌فرمایند زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا و حوادث دفاع مقدس از خود شهادت ارزشش کمتر نیست.
حسینی افزود: گنجینه های دفاع مقدس  باید شناسایی شوند و از این گنجینه ها باید به نحو احسن بهره برداری کرد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره لاله های جاوید در آموزش و پرورش استثنایی گفت: این جشنواره  با هدف  زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و رزمندگان دفاع مقدس و شناسایی و کشف گنیجیه های دفاع مقدس برگزار شد.
وی افزود: عناصر دفاع مقدس شامل خانواده های شهدا، رزمندگان و صحنه های دفاع مقدس هنوز در دسترس هستند و باید از این عناصر نهایت بهره را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برد.
معاون وزیر با بیان اینکه در سند تحول بنیادین  بر اتصال دانش آموزان به منابع لایزال برای کسب فیض تاکید شده است گفت: یکی از منابع فیض، دفاع مقدس است و برنامه های نظیر لاله های جاوید راهی برای اتصال دانش آموزان به منابع دفاع مقدس است.
وی افزود: سند تحول بنیادین بر ایجاد موقعیت های متنوع یادگیری تاکید دارد و یکی از  بهترین موقعیت های یادگیری راهیان نور و دفاع مقدس است.
حسینی  با بیان اینکه طرح شهید پژوهی توسط دانش آموزان از جمله طرح های موفق است که می‌تواند در آموزش و پرورش استثنایی نیز پیاده شود اظهار داشت: شناسایی ارزش های دفاع مقدس، اجتماعی شدن دانش آموزان ، آشنایی با شیوه و رفتار شهدا از جمله مزایای طرح شهید پژوهی است.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره های شهید پژوهی، تربیت معلمان راوی دفاع مقدس، راه اندازی موزه های ایثار در مدارس و ایجاد مراکز شاهد پژوهی از جمله مواردی است که موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می شوند.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4571
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید