• انتشار: 1400/08/08 - 14:05
  • تعداد بازدید: 886
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
پیگیری بعد از منع تحصیل نابینایان در دانشگاه فرهنگیان در سال گذشته،

امسال نابینایان هم به دانشگاه فرهنگیان راه یافتند

معاون آموزشی، برنامه‌ریزی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در خصوص برطرف شدن مشکل ورود نابینایان به دانشگاه فرهنگیان می گوید: در سنوات قبل یکی از نابینایان به نام نرگس خدادادی با رتبه خوبی در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده بود ولی به دلیل محدودیت نابینایان موفق به ورود به این دانشگاه نشده بود. او نامه ای به وزیر وقت آموزش و پرورش نوشته بود که به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع شده بود.

5314.mp3 امسال نابینایان هم به دانشگاه فرهنگیان راه یافتند
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی،  چندی پیش به نقل از معاون برنامه ریزی آموزشی توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی شنیدیم مشکل نابینایان برای ورود به دانشگاه فرهنگیان برطرف شده است دکتر مجید هداوند در این باره می گوید: در سنوات قبل یکی از نابینایان به نام نرگس خدادادی با رتبه خوبی در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده بود ولی به  دلیل محدودیت نابینایان موفق به ورود به این دانشگاه نشده بود. او نامه ای به وزیر وقت آموزش و پرورش نوشته بود که به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع شده بود.
در همین ارتباط  جلسه ای در این شورا تشکیل شد که من هم در آن حضور داشتم در آنجا بحث شد که علاوه بر ایشان خیلی از دانش آموزانی که با رتبه های خیلی خوب در کنکور سراسری و در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته می شوند با اعمال نظر کمیته مصاحبه گر و با توجه به نوع معلولیت از جذب در دانشگاه فرهنگیان محروم می شوند. در همین راستا،  کارگروهی با مرکزیت نیروی انسانی وزارتخانه و با شرکت سازمان استثنایی و سازمان بهزیستی تشکیل شد و پیگیری ها توسط دستگاه های مربوطه انجام شد و در نهایت دستورالعملی تهیه شد مبنی بر اینکه چه گروه هایی می توانند وارد دانشگاه فرهنگیان شوند. کسانی که نابینا بودند ناشنوا بودند و معلولان جسمی حرکتی.
کد رشته های مربوط به دانشگاه فرهنگیان را هم گرفتیم و متناسب با ظرفیت کد  رشته ها و ویژگی های جسمی و معلولیتی این سه گروه توانستیم این دستورالعمل را برای نیروی انسانی وزارتخانه ارسال کنیم. آن ها هم امسال موافقت کردند این دانشجویان در رشته تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه شرکت کنند. البته ما دنبال این هستیم که این دوستان را توجیه کنیم که این ها علاوه بر مدارس استثنایی می توانند در بعضی از مدارس عادی هم با توجه به مهارت هایی که دارند و پیدا می کنند و نظر تخصصی کارگروهی که مصاحبه گر است ورود پیدا کنند و مشکل استخدامشان حل شود. بعلاوه توصیه کردیم گروه مصاحبه گر حتما از آموزش و پرورش استثنایی باشند.

در ادامه از دکتر هداوند در باره برنامه گویا ساز شبکه شاد پرسیدیم. او توضیح می دهد: از طرف آموزش وپرورش استثنایی آقای دکتر افروز را به گروه فنآوری وزارتخانه معرفی کردیم که با ارتباطی که با کارگروه فنی همراه اول برقرار شده است بزودی بحث کدنویسی شبکه شاد و گویا ساز شدن آن هم برای نابینایان مرتفع خواهد شد.

دکتر هداوند در پاسخ به این سوال که شنیده می شود برخی از استان ها با کمبود معلم رابط روبرو هستند می گوید: در باره کمبودهایی مانند آنچه در گلپایگان طرح شده است باید موردی وارد شویم اما مشکلاتی در مورد سامانه سیدا وجود داشت که به دلیل یکپارچه شدن سامانه ها ثبت نام دانش آموزان تلفیقی انجام نمی شد که خوشبختانه این مشکل حل شده است. فقط بحث معلم رابط و لیستی که باید در سامانه تهیه شود مانده است تا معلم رابط به فرد تعلق گیرد که در حال پیگیری آن هستیم که برطرف شود.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 5314
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید