• انتشار: 1402/04/05 - 07:00
  • تعداد بازدید: 492
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیشترین کلنگ‌زنی نسبت به تعداد دانش‌آموز استان اصفهان برای مدارس استثنایی انجام شده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بهترین مدارس افتتاح شده طی یک سال و نیم گذشته، مدارس استثنایی بوده است؛ بیشترین کلنگ‌زنی را نسبت به تعداد دانش‌آموز برای مدارس استثنایی انجام شده و قائل به این هستیم که مدارس برای حضور دانش‌آموز و معلم باید بهسازی و استانداردسازی شود.

7041.mp3 بیشترین کلنگ‌زنی نسبت به تعداد دانش‌آموز استان اصفهان برای مدارس استثنایی انجام شده است

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در گردهمایی مدیران مدارس استثنایی استان اصفهان، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر (ع) اظهار داشت: در شغل معلمی کارکردن در بخش‌هایی نظیر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استثنایی دشوارتر از سایر قسمت‌های آموزش و پرورش است.

وی افزود: کار با دانش‌آموزان ویژه قابل‌مقایسه با کار در فضاهای دیگر نیست؛ نگهداری، مراقبت، تعلیم و تربیت از کودک و نوجوان ذاتاً کار سخت و دشواری است و زمانی که آن دانش‌آموز شرایط ویژه‌ای داشته باشد این دشواری دوچندان می‌شود.

ابراهیمی اذعان داشت: اولین وظیفه‌ای که برعهده داریم این است که موانعی را که برای رسیدن به اهداف تعلیم و تربیت در مدارس استثنایی وجود دارد را برطرف کنیم و اولویت اول ما در استان رفع موانع تحصیلی و تربیتی این مدارس در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: بهترین مدارس افتتاح شده طی یک سال و نیم گذشته، مدارس استثنایی بوده است؛ بیشترین کلنگ‌زنی را نسبت به تعداد دانش‌آموز برای مدارس استثنایی انجام شده و قائل به این هستیم که تعدادی از مدارس برای حضور دانش‌آموز و معلم بهسازی و استانداردسازی شود.

وی با اشاره به تحصیل ۱ میلیون دانش‌آموز در استان اصفهان، ابراز داشت: تلاش بر این است تا فضای مناسب و مطلوبی را برای دانش‌آموزان داشته باشیم؛ حدود ۵ هزار دانش‌آموز در مدارس استثنایی مشغول تحصیل هستند و هرکدام از این دانش‌آموزان نیاز به فضا و امکانات لازم آموزشی و پرورشی دارد که پرداختن ویژه به این موضوع در دستور کار است.

ابراهیمی گفت: سرانه‌های نسبتاً خوبی برای مدارس استثنایی همانند دانش مدارس شبانه‌روزی و عشایری واریز شد که نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل‌توجهی داشته است و حدود ۱۰ میلیارد اعتبار برای ایاب‌وذهاب مدارس استثنایی موردنیاز بوده است که بخشی از آن توسط سرانه‌های واریزی و بخش دیگر از با کمک نهادهای دیگر تأمین شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: اقدام خلاقانه صورت‌گرفته پیش‌بینی تمهیدات لازم برای سنجش بدو ورود به دبستان بوده است که بسیاری از موانع ثبت‌نام را برطرف کرد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,اصفهان
  • کد خبر : 7041
کلمات کلیدی
درخشان قنبری

درخشان قنبری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید