• انتشار: 1399/06/29 - 13:51
  • تعداد بازدید: 647
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی تاکید کرد؛

دفاع مقدس منبع بی بدیلی برای موقعیت های جدید یادگیری است

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نشست شورای بسیج شهید مفتح سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: باید تلاش کنیم مدام موقعیت های جدید یادگیری را خلق و اشاعه دهیم و دفاع مقدس منبع بی بدیلی برای موقعیت های جدید یادگیری است.

3504.mp3 دفاع مقدس منبع بی بدیلی برای موقعیت های جدید یادگیری است

 


دکتر سید جواد حسینی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس، دفاع از مرزهای اعتقادی و جغرافیایی بود، اظهار داشت: دفاع مقدس به دلیل دفاع از مرزهای اعتقادی ماندگار شد و همانگونه که مقام معظم رهبری دفاع مقدس را گنجینه می دانند این گنجینه میتواند راهنما و چراغ راه نظام تعلیم و تربیت باشد.


وی افزود: باید این گنجینه را بیشتر بشناسیم، کشف و ترویج کنیم و از آموزه های آن در نظام تعلیم و تربیت  حداکثر استفاده را ببریم.


 معاون وزیر با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس تلاش بی بدیلی در دفاع از ارزش ها بود اظهار داشت: دفاع مقدس در دل خود حوادث و آدم های دارد که بی بدیل بودند. شهدای دفاع مقدس نمونه اخلاق و فضائل انسانی بودند و رفتار شهدا و رزمندگان و صحنه های دفاع مقدس باید ترویج شود.


حسینی با بیان اینکه  از منظر نظام تعلیم و تربیت دفاع مقدس ترویج کننده ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی است، افزود: دفاع مقدس منبع عظیمی برای رسیدن به تعلیم و تربیت تمام ساحتی است و باید تلاش کنیم مدام موقعیت های جدید یادگیری را خلق  و  اشاعه دهیم و دفاع مقدس منبع بی بدیلی برای موقعیت های جدید یادگیری است.


وی افزود:  عناصر دفاع مقدس شامل خانواده های شهدا، رزمندگان و صحنه های دفاع مقدس هنوز در دسترس هستند و باید از این عناصر نهایت بهره را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برد.


 معاون وزیر با بیان اینکه دفاع مقدس هشت سال بود اما ارزش های نهفته در دل آن برای پهنه تاریخ است اظهار داشت: خاطرات دفاع  مقدس ترویج خوبی هاست و به اجتماعی شدن دانش آموزان کمک می کند.


وی گفت،: طرح راوی دانش آموز برای دانش آموزان بازدید کننده از مناطق عملیاتی و معلمان ایثارگر از جمله طرح های است که می‌تواند به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند.


حسینی  با بیان اینکه طرح شهید پژوهی توسط دانش آموزان از جمله طرح های موفق است که می‌تواند در آموزش و پرورش استثنایی نیز پیاده شود اظهار داشت: شناسایی ارزش های دفاع مقدس، اجتماعی شدن دانش آموزان ، آشنایی با شیوه و رفتار شهدا از جمله مزایای طرح شهید پژوهی است.


حسینی در پایان گفت: برگزاری جلسات خاطره گویی، تکریم از ایثارگران سازمان ، نمایش فیلمی از دفاع مقدس و برگزاری مسابقه ایثار پژوهی از جمله مواردی است که می توان در هفته دفاع مقدس به آنها پرداخت.


 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی
  • کد خبر : 3504
کلمات کلیدی