گزارشی از روند ساخت سالن ورزشی ویژه کودکان استثنایی در مازندران
راه اندازی اولین سالن ورزشی کودکان با نیاز های ویژه در آذرماه همزمان با روز جهانی معلولین
به مناسبت گرامیداشت هفته معلولان، اولین سالن ورزشی کودکان با نیاز های ویژه استان مازندران در شهرستان بابل در روز جهانی معلولین به بهره برداری می رسد.
8127.mp3
راه اندازی اولین سالن ورزشی کودکان با نیاز های ویژه در آذرماه همزمان با روز جهانی معلولین
به گزارش روابط عمومی اداره استثنایی استان مازندران، سید سروش ساداتی جمالی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان اظهار داشتند: در نظر است اولین سالن ورزشی مستقل از مدرسه، که با شرایط فیزیکی کودکان با نیاز های ویژه طراحی و احداث شد به مناسبت گرامیداشت روز جهانی معلولان، مصادف با 12 آذر ماه طی مراسمی با حضور روسای ادارات آموزش و پرورش استان بازگشایی گردد.
جمالی در مورد نحوه ی اجرای پروژه گفت: زمین این پروژه که اهدایی یکی از خیرین استان می باشد به مدت چند سال بدون ساخت و ساز رها شده بود که با پیگیری های متعدد آموزش و پرورش استثنایی، این پروژه به اداره کل نوسازی استان سپرده شد و اقدامات ساخت و ساز در یک فرایند کوتاه آغاز گردید و در حال حاضر با نظارت و مشارکت آموزش و پرورش استثنایی، فرایند ساخت و آماده سازی آن مراحل پایانی خود را طی می کند.
وی در ادامه افزود: این سالن ورزشی به مساحت 800 متر در شهرستان بابل احداث خواهد شد که در رشته های فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، بوچیا، گلبال به عنوان ورزش تخصصی نابینایان و نیز گویرانی مناسب سندرم داون و ... مورد استفاده دانش آموزان با نیازهای ویژه ی این شهرستان قرار خواهد گرفت.
ایشان در خصوص اهمیت ارتقای سلامت جسمانی دانش آموزان با نیاز های ویژه و اهمیت ساحت تربیت زیستی و بدنی مورد تاکید در سند تحول بنیادین بیان داشتند:
جنس کار در آموزش و پرورش استثنایی اقتضا می کند ما درگیر سلامت جسمانی و بهبود قوای فیزیکی دانش اموزانمان هم باشیم. ما نمی توانیم در اهداف تربیتی خود صرفا به محتوای شناختی و آموزش بپردازیم زیرا نیمی از فعالیت های ما توان بخشی، بهبود و ارتقا سلامت جسمانی و روحی جامعه دانش آموزی ما، در آموزش و پرورش استثنایی می باشد. به همین دلیل توسعه ی سلامت جسمانی دانش آموزان، جز اهداف جدایی ناپذیر مدارس استثنایی هست. شاید با یک یا چند حرکت ترمیمی ساده در طول روز این مشکلات در افراد مبتلا به، قابل درمان و جبران باشد. ساحت تربیت زیستی و بدنی علاوه بر اینکه بهعنوان یک ساحت مهم تعلیم و تربیت آموزش و پرورش استثنایی مطرح است در تحقق اهداف و برنامههای همهی ساحتهای پنجگانه دیگر نیز نقش دارد. فعالیتهای حرکتی، پایهای برای کسب مهارتهای شناختی است و بازپروری و رشد مهارتهای حرکتی با رویکرد توانبخشی در توسعه مهارتهای شناختی و یادگیری دانش آموزان با نیازهای ویژه نقش مؤثری دارد. تلاش ما در حوزه ی تربیت بدنی به منظور ارتقای سلامت جسمانی و روحی دانش آموزان با نیاز های ویژه استان است.
نظر دهید