در سومین شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان مطرح شد
ساخت اولین مدسه تخصصی اتیسم و اولین سالن اختصاصی ورزشی در اولویت کار قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، پیش از ظهر امروزچهارشنبه ششم دیماه ۱۴۰۲، با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، سومین شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش وپرورش استثنایی استان در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد.
در این نشست که اعضای شورا حضور داشتند هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش استان در سخنانی با تقدیر از مجموعه آموزش وپرورش استثنایی استان اظهار کرد: ساخت اولین مدرسه اتیسم، همچنین اولین سال ورزشی اختصاصی دانش آموزان با نیازه ویژه استان بعنوان برنامه های اصلی در اولویت کاری قرار گیرد.
ناظمی جلال خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه را ارزشمند ودارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: شناخت بیشتر آموزش وپرورش استثنایی باعث می شود ارئه خدمات به دانش آموزان مستحق این حوزه باکیفیت تر باشد.
وی با مهم برشمردن همراهی شهرداری، شورای اسلامی شهر سنندج، اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس و اعضای شورای معاونین اداره کل در پیگیری پروژه های آموزش وپرورش استثنایی تصریح کرد: ادارات وارگانهایی که با این اداره همپوشانی وظایف دارند با بکارگیری امکانات موجود، تعامل وارتباط مستمر با اداره آموزش و پرورش استثنایی، ظرفیتهای مختلف در ارائه خدمت به این دانش آموزان را احصاء وپیگیری کنند.
ناظمی جلال با بیان اینکه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی یکی از چالشهای جدی است که این دانشآموزان وخانواده های آنان را درگیر کرده است، افزود: با توجه به اهمیت این موضوع تلاش می کنیم برای رفع مشکلات رفت وآمد دانش آموزان با نیازهای ویژه همکاری کنیم.
وی با تأکید بر اهمیت توانمند سازی انجمن اولیاء ومربیان در مدارس استثنایی با همکاری معاونت پرورشی وفرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان این مهم را از برنامه های اصلی وکلیدی آموزش وپرورش برشمرد.
مدیر کل آموزش وپرورش استان با تاکید بر اهمیت برگزاری فصلی جلسه شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش وپرورش استثنایی، تصریح کرد: نظارت حداکثری بر اجرای مصوبات، پیگیری و تلاش جدی برای تحقق اهداف در برنامه ریزهای اعضاء لحاظ شود.
طرح تعامل با معلولین در مراکز پیش دبستانی اجرایی می شود
نصرالله ابراهیمی مشاور استاندار در امور معلولین نیز در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: مناسب سازی متناسب با نیاز جامعه معلولین باید در دو بعد فرهنگی وفیزیکی مورد توجه قرا گیرد.
ابراهیمی با بیان زیرساختی ومهم بودن بعد فرهنگی مناسب سازی، افزود: مناسب سازی فرهنگی پایه وستون نظام سلامت است و بر مناسب سازی فیزیکی ارجحیت دارد.
وی با توجه به اهمیت آگاهی داشتن از آمار جامعه معلولین در جامعه گفت: سازمان های متولی ازجمله مرکز آمار ایران باید در سرشماری مختلف آمار معلولان را احصاء واعلام کنند.
مشاور استاندار در امور معلولین افزود: با هدف فراهم آوردن فرصت های برابر در برخورداری از امکانات زندگی اجتماعی همانند سایر افراد با مشارکت امور بانوان بستر قانونی حمایت از معلولان برای بانوان در آموزش وپرورش را پیگیری واجرا می کنیم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر شاهد حضور بیشتر افراد دارای معلولیت در سطح جامعه هستیم ، اظهار کرد: امروزه نگاه جامعه به بحث معلولیت نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده وباید تلاش کنیم تا حد امکان آنها را به جامعه نزدیک کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: تلاش داریم طرح تعامل با معلولین در مراکز پیش دبستانی را اجرایی کنیم واز پتانسیلهای موجود در خدمت رسانی هر چه بهتر به جامعه معلولین بهرهمند شویم.
نظر دهید