• انتشار: 1402/06/07 - 07:13
  • تعداد بازدید: 455
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شرکت در دوره های توانمند سازی؛ شرط فعالیت 100مدیرومربی در مراکز جامع کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان شرط لازم برای ادامه فعالیت بیش از100 نفر از مدیران و مربیان مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی - تربیتی در مراکز جامع را شرکت در دوره های توانمند سازی اعلام کرد.

7692.mp3 شرکت در دوره های توانمند سازی؛ شرط فعالیت 100مدیرومربی در مراکز جامع کردستان

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان؛ طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان پیش از ظهر امروزدر حاشیه بازدید از دوره آموزشی مدیران ومربیان مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی -تربیتی استان، که در پردیس شهید مدرس دانشگاه فرهنگیان سنندج در حال برگزاری است، اظهار کرد: ساختار مراکز مشکلات ویژه یادگیری به مراکز جامع سنجش، آموزش ، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی - تربیتی تغییر یافته است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان گفت : این دوره ها با هدف ارتقای مهارت تخصصی، کیفی سازی آموزش، باز آموزی ورشد حرفه ای، کیفیت بخشی به امر آموزش، بسط عدالت آموزشی، توسعه فرصت های برابر وافزایش مهارت های تخصصی معلمان در جهت ارتقای سطح کیفیت آموزش ازچهارم تا هشتم مرداد ماه جاری به صورت حضوری ومجازی برگزارمی شود.

محمدی افزود: معلمان درمقاطع وشرایطی خاص از فعالیت کاری خود به کمک مستقیم راهنمای آموزشی نیاز دارند که این کمک برای اصلاح فرآیند آموزش در قالب برگزاری دوره های آموزشی و درچارچوب نیازها طراحی ودر اختیار آنان قرار می گیرد.

وی با اشاره به رشد سریع تکنولوژی و تأثیرات عمیقی که در مسائل آموزشی وتربیتی به همراه دارد، گفت: اتخاذ روشهایی که هماهنگ کننده برنامه های آموزشی با توسعه تکنولوژی وتأمین نیروی انسانی ماهر ومتخصص باشد ابزار مهمی در ارتقای کیفیت خدمات ونوآوری است.

محمدی افزود: هر ساله بیش از دو هزارنفر دانش آموز دوره ابتدایی جهت دریافت خدمات آموزشی وتوانبخشی از طرف مدارس به این مراکز ارجاع می شوند.

وی گفت: با تشخیص بهنگام مشکلات ویژه یادگیری وبا مداخلات آموزشی ودرمانی خاص می توان در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ومشکلاتی که در اثر ناتوانی در تحصیل وارتباطات این دانش آموزان رخ می دهد به نتایج خوبی دست یافت.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان در ادامه عنوان کرد: یکی از عوامل نبود موفقیت تحصیلی در دانش آموزان، وجود مشکلات ویژه یادگیری در آنان است که منجر به افت تحصیلی وکاهش اعتماد به نفس آنها می شود که لطمات جبران ناپذیری به لحاظ روانی و اقتصادی به دانش آموز، خانواده ونظام آموزش وپرورش کشور وارد خواهد کرد.

وی در پایان گفت: آموزش وبهسازی نیروی انسانی به ویژه معلمان ومربیان حلقه اصلی مفقوده مغفوله نظام کنونی آموزش وپرورش کشور می باشد چرا که موفقیت و عدم موفقیت در ایجاد تحول در نظام های آموزشی، منوط به توانمندی ها و قابلیت های حرفه ای معلمان است که مجریان اصلی برنامه هادر محیط واقعی وکار گزاران حقیقی آموزش وپروش هستند.

 

  • گروه خبری : اخبار استان ها,کردستان
  • کد خبر : 7692
کلمات کلیدی
روابط عمومی  کردستان

روابط عمومی کردستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید