• انتشار: 1399/05/14 - 20:15
  • تعداد بازدید: 777
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر حسینی خواستار شد؛

مدیریت تامین تجهیزات مورد نیاز دانش آموزان با نیاز های ویژه در قالب نهضت توان افزایی از طریق انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نشست مشترک اعضای هیات مدیره و رئیس و مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز که در محل انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی برگزار شد خواستار مدیریت تامین تجهیزات مورد نیاز دانش آموزان با نیاز های ویژه از طریق انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی شد.

3409.mp3 مدیریت تامین تجهیزات مورد نیاز دانش آموزان با نیاز های ویژه در قالب نهضت توان افزایی از طریق انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی

 


دکتر سید جواد حسینی در این نشست ضمن تقدیر از فعالیت های انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی اظهار داشت: این انجمن که از سال 1388 تشکیل شده است منشاء اثرات ارزشمندی در حوزه دانش آموزان استثنایی بوده که ساخت مدرسه برای این دانش آموزان در اقصی نقاط کشور و برگزاری اردوی زیارتی  مشهد مقدس برای  دانش آموزان استثنایی گوشه ای از خدمات این انجمن می باشد.


 معاون وزیر با بیان اینکه هیچ خیری بالاتر از مدرسه سازی نیست افزود: انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی و مجمع خیرین مدرسه ساز دو بال آموزش و پرورش استثنایی هستند که از طریق آنها مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی و کمک به دانش آموزان استثنایی محقق می شود.


 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، توسعه انسان مبنا، پذیرش تفاوت های فردی، تطابق سازی، نظام تلفیقی فراگیر، توانمند سازی، توسعه فرصت آفرینی و تعادل بخشی و ایجاد عدالت  را هفت اصل حاکم بر تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه دانست و اظهار داشت: بر اساس رویکرد عدالت آموزشی همه انسان ها با تفاوت های فردی نیاز به آموزش دارند و دانش آموزان با نیاز های ویژه نیز بخشی از جامعه هستند که باید برای آموزش آنها تمامی شرایط مهیا شود.


حسینی با بیان  اینکه ۱۵۲ هزار دانش آموز  با نیاز های ویژه در در ۱۶۰۰ مدرسه استثنایی و بیش از 20 هزار مدرسه پذیرا مشغول به تحصیل هستند اظهار داشت:  ۲۳ هزار معلم کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را برعهده دارند و علاوه بر این ۷۴۰ مرکز مشکلات ویژه یادگیری و ۲۰ مرکز مشاوره نیز خدمات ویژه ای به دانش آموزان استثنایی ارائه می دهند.


 وی افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی مولود انقلاب است و از زمان تاسیس تعداد دانش آموزان 17 برابر شده است و اعتبارات این سازمان در 10 سال اخیر 8 برابر شده است.


معاون وزیر با بیان اینکه سه بسته تحولی «مدرسه انطباقی»، «مداخلات بهنگام طلایی»‌ و «توسعه مشارکت، کاهش تمرکز واجتماعی شدن » در سازمان آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است اظهار داشت: مناسب سازی ۶۴ مدرسه  الگویی شامل یک مدرسه پذیرا ویک مدرسه اتیسم در تمامی استان ها،  ساخت 14 مدرسه ویژه اتیسم،  تامین تجهیزات توانبخشی، ورزشی، پرورشی و کمک آموزشی برای ده هزار  دانش آموز استثنایی در سال جاری، آموزش زبان اشاره و خط بریل برای  پنج هزار معلم ، مدیر و کارکنان ادارات مختلف،  افزایش ۸ درصد ی پوشش پیش دبستانی و ۱۵ درصد کودکان پیش دبستانی و  تحت پوشش قرار دادن 15 درصد کودکان پیش دبستانی زیر چتر خدمات توانبخشی و حمایتی  از جمله اهداف و برنامه های این بسته های تحولی در سال جاری می باشد.


حسینی با بیان اینکه نیاز اصلی  آموزش و پرورش استثنایی در دو بخش فضا و تجهیزات است اظهار داشت: آموزش و پرورش استثنایی به ساخت 210 مدرسه جدید برای رسیدن به استاندارد مطلوب نیاز دارد که  72 مدرسه از این تعداد تاکنون کلنگ زنی شده است  و در حال ساخت است و 138 مدرسه دیگر نیازمند مشارکت خیرین  و  دستگاه های اجرایی از ردیف مسئولیت های اجتماعی است.


وی با بیان اینکه  105 نوع وسیله توانبخشی، ورزشی، پرورشی و کمک آموزشی برای دانش آموزان با نیاز های ویژه با مجموع 700 هزار قلم در قالب نهضت توان افزایی باید تامین شود اظهار داشت: تامین این میزان تجهیزات نیازمند مشارکت همه آحاد جامعه است و  پیشنهاد می شود مدیریت تامین تجهیزات مورد نیاز دانش آموزان با نیاز های ویژه را انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی بر عهده بگیرد.


 حسینی در پایان گفت: در عصر کرونا ۳۲ هزار دانش آموز نیاز به ۳۲ هزار تبلت و وسایل ارتباطی دارندکه این تعداد هم با مشارکت خیرین تامین خواهد شد.


  شایان ذکر است در این نشست سلیمی آشتیانی  رئیس انجمن خیرین حامی دانش آموزان استثنایی  ضمن ارائه گزارش از فعالیت های این انجمن پیشنهاد داد تا از با مشارکت جمع خیرین مدرسه ساز، خیرینی که بالاتر از پنج مدرسه ساخته اند ساخت یک مدرسه استثنایی را نیز بر عهده بگیرند.


 






 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 3409
کلمات کلیدی