سید جواد حسینی تاکید کرد؛
مناسب سازي شرايط كنكوربراي تمام گروه هاي دانش آموزان با نيازهاي ويژه باید صورت گیرد
با حضورمعاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نشست شورای معاونین سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.
دکتر سید جواد حسینی در این نشست اظهار داشت: شرایط کنکور از جمله مواردی است که باید مناسب سازی آن برای تمامی گروه های دانش آموزان با نیاز ویژه صورت گیرد.
وی افزود: در راستاي مناسب سازي امكانات براي شركت در كنكور تا كنون براي دانش آموزان با آسيب های بینایی، شنوايي، جسمي و حركتي اقدامات خوبي صورت گرفته است و اين وضعيت براي دانش آموزان طيف اتيسم به ويژه در سطح یک بايد همچنان از حيث افزايش زمان آزمون و فضاي اختصاصي مناسب مورد توجه قرار گيرد.
معاون وزیربا تاکید براجراي طرح هاي تمام ساحتي در عرصه هاي هنري، سياسي، اجتماعي، فرهنگي، ورزشي، علمي و فناوري اظهار داشت: بررسی، تعیین تکلیف و تسریع دراتمام پرونده های حمایتی بايد توسط معاونت تشخيص و قوانين الحاظ شود و استفاده بهينه از وسايل و امكانات در حوزه هاي مختلف و انبارگردانی نیز باید مد نظر تمامی واحدهای سازمان قرار گیرد.
حسینی با تأكيد بر افزايش آزماينده هاي طيف اتيسم اظهار داشت: خوشبختانه اكنون 45 آزماينده داريم که كيفيت بخشي به كار آنها و گسترش كمي بايد مورد توجه قرار گيرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خواستاراستفاده از ظرفيت كميته مناسب سازي در وزارت كشور و استانداري ها در حوزه مناسب سازي مدارس و ادارات شد و افزود: در اين راستا 500 كيلومتر مناسب سازی براي معلولين شهر تهران با اعتبار 500میلیارد تومان انجام شده است و باید سهم مدارس به ويژه دراعطای نشان به ساختمان هاي مناسب سازي شده ديده شود.
حسینی خواستار شناسایی همکاران مولف و نويسنده و برگزاري جلسات هم انديشي با آنها شد و اظهار داشت: استفاده از ظرفيت فناوري هاي اطلاعاتي نوين در ارئه خدمات اداري و آموزشي به طور جدي توسط همه همكاران مورد نظر قرار گيرد و در اين خصوص كميته فناوري اطلاعات ضمن احصاء نياز ها ، طرح هاي جديد را طراحي و به اجرا گذارد.
وی افزود: راه اندازي سيستم نداي همراه و F.M در كلاس براي ناشنوايان نیز از مواردی است که باید مورد نظر باشد و خدمات ارائه شده در ميز خدمت الكترونيك نیزمورد بازنگری قرار گیرد تا بتوان خدمات مطلوب به جامعه مخاطبین سازمان ارائه نمود.
حسینی در ادامه اظهار داشت: طرح هاي نظام مشاركتي از كف تا ستاد، پارلمان مشورتي مجازي فرهنگيان، پارلمان اولياء و مربيان، طرح جام و طرح دانش بنياد كاربست مطالعات ملي و بين المللي با شيوه نامه هاي دقيق و كارگروه هاي اجرايي مناسب به دقت مورد پيگيري قرار گيرد
وی با بیان اینکه در كنار نهضت بريل آموزي و نهضت زبان اشاره، نهضت توان بخشي به شكل جدي و دقيق مورد پيگيري قرار گيرد اظهار داشت: نظام جامع برنامه ريزي عملكرد، فراگير سازي، مناسب سازي و مداخلات طلايي و بهنگام از دیگر مواردی است که باید مورد تأكيد و توجه باشد.