در گردهمایی مدیران مدارس استثنایی ومراکز جامع کردستان عنوان شد؛
مهمترین حیطه مدیریت در آموزش و پرورش مدیریت مدرسه است
مدیر کل آموزش وپرورش کردستان با اشاره به نقش کلیدی و مهم رهبری آموزشی مدیران مدارس گفت: مدیریت مدرسه مهمترین بخش مدیریت در آموزش و پرورش است .
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش وپرورش استاندر گردهمایی مدیران مدارس استثنایی و مراکز جامع سنجش استان که در محل باشگاه فرهنگیان سنندج بر گزار شد، حفظ امانت وعدالت در حکومت را زیربنای یک جامعه سالم انسانی برشمرد.
هاشم ناظمی جلال در بیان اهمیت موضوع امانت وعدالت گفت: این دو قانون مهم اسلامى «حفظ امانت و عدالت در حکومت» زیربناى یک جامعه سالم انسانى است و هیچ جامعهاى خواه مادى یا الهى بدون اجراى این دو اصل، سامان نمىیابد.
وی با بیان اینکه هر امانتى صاحبى دارد و در اداى امانت و دادگرى، ایمان شرط نیست ونسبت به همه مردم باید امین و دادگر بود .افزود: در واقع یکی از مؤلفههای اجرایی شدن عدالت، شایستهسالاری و تناسب مسئولیتها با صلاحیتها و توانمندیهای افراد است و هرکس لیاقت و استعداد کار و مقامى را دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با تشریح اهمیت و جایگاه خودمدیریتی در بهبود عملکرد مدیران تصریح کرد: خودمدیریتی وخودکنترلی به مجموعه مهارتهایی اطلاق می شود که فرد به کمک آنها می تواند خودش را اداره وسازماندهی کند و کارکرد خود در محیط کار را افزایش دهد .
ناظمی جلال افزود: خودمدیریتی در مدیریت نهادهای آموزشی می تواند به مدیران کمک کند تا با برنامهریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل صحیح به بهترین شکل ممکن از ظرفیت ها و منابع موجود استفاده کنند و عملکرد واحد آموزشی را بهبود بخشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان عنوان کرد: خداشناسی وخودشناسی راهی است که انسان را به سمت کمال هدایت میکند و آدمی با شناخت خویشتن و رسیدن به شناخت خداوند به درک هستی نایل خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه پروژه مهر با شعار برای ایران، برای مدرسه اولویت اصلی آموزش وپرورش برای بازگشایی باشکوه مدارس در مهر ۱۴۰۳ است، گفت:آموزش وپرورش از همه ظرفیتها برای بازگشایی مطلوب مدارس استفاده خواهد کرد.
ناظمی جلال درباره اهمیت پروژه مهر و این مهم که دانش آموز امانتهای الهی نزد آموزش و پرورش هستند،گفت: توجه به مدرسه، کلاس و معلم از اولویتهای آموزش وپرورش است.
وی با اشاره به شاخصهای مهم وزارتی از جمله ثبت نام دانش آموزان،کتب درسی، ساماندهی نیروی انسانی، صدور و تأیید ضوابط ابلاغ پرسنل ، گفت: این شاخصها اولویتهای کاری هستند وبرای انجام این مهم از همه ظرفیتهای درون و برون سازمانی باید استفاده شود.
ناظمی جلال در ادامه اضافه کرد: تلاش داریم تا در ابتدای مهرماه جاری هیچ کلاسی بدون معلم وهیچ معلمی بدون ابلاغ نباشد.
وی در پایان با اشاره به اینکه بخشی از سرویس های ایاب وذهاب دانش آموزی به شهرداری ها سپرده شده است، تصریح کرد:در بحث حمل ونقل دانش آموزی نظارت بر عهده آموزش وپرورش است و باید نظارت بر سرویس های ایاب وذهاب دانش آموزی همچون یک کلاس درس سیار باشد.