دکتر حسینی در شورای آموزشوپرورش استان هرمزگان تأکید کرد؛
تأمین نیمی از اعتبار خرید تجهیزات ارتباطی هوشمند برای دانشآموزان نیازمند توسط استانداری ها
معاون وزیر و جانشین وزیر در طرح هدایت (هر دانشآموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس درس و یک مدرسه) در ارتباط ویدئو کنفرانسی با نشست شورای آموزشوپرورش استان هرمزگان گفت: نیمی از اعتبار موردنیاز خرید تجهیزات هوشمند ارتباطی دانشآموزان نیازمند توسط وزارت آموزشوپرورش و با مشارکت خیرین تأمین خواهد شد و نیم دیگر اعتبار نیز با مشارکت استانداریها تأمین میشود.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی دراینارتباط ویدئو کنفرانسی که با حضور دکتر همتی استاندار هرمزگان واعضای شورای آموزش و پرورش این استانبرگزار شد ضمن تقدیر از آموزشوپرورش استان هرمزگان اظهار کرد: عصر کرونا موجب تعطیلی مدارس فیزیکی شد و مدارس مجازی باتکیهبر شبکه شاد به کمک تعلیموتربیت دانشآموزان در این عصر آمدند.
وی افزود: طرح هدایت با هدف تأمین وسایل ارتباطی هوشمند برای کلیه دانشآموزانی نیازمند کشور در وزارت آموزش و پرورش در حال اجرا است و نیازمند مشارکت همه دستگاهها، نهادها، خیرین و آحاد مردم جامعه است.
حسینی با تأکید بر مشارکت استانداریها در تأمین نیمی از اعتبار این طرح گفت: در گام اول برای استان هرمزگان نیمی از اعتبار خرید ۴۵۱ تبلت موردنیاز دانشآموزان استثنایی توسط سازمان آموزشوپرورش استثنایی پرداخت میشود و بقیه اعتبار موردنیاز نیز از منابع استانی باید تأمین شود.
وی افزود: در گام بعدی نیز با مشارکت همه خیرین و نهادها از جمله استانداریها، کمیته امداد، مرکز آمار ایران و همه دستگاههای اجرایی اعتبار خرید تبلت موردنیاز تمامی دانشآموزان نیازمند این استان تأمین خواهد شد.
حسینی در ادامه نشست با بیان اینکه استان هرمزگان در نهضت ساخت مدرسه استثنایی و طرح از خشت تا بهشت پیشگام است اظهار کرد: بر اساس آمایش سرزمینی برای رسیدن به استاندارد مطلوب ۲۱۰ مدرسه استثنایی باید در کشور ساخته شود که ساخت این مدارس در قالب از خشت تا بهشت از ده ماه پیش آغاز شده است و تاکنون با همت خیرین ۱۲۵ مدرسه افتتاح و یا کلنگزنی شده است.
وی افزود: سهم استان هرمزگان از ۲۱۰ مدرسه ۱۰ مدرسه بود که با همت و تلاش آموزشوپرورش این استان کلنگ احداث تمامی این ۱۰ مدرسه به زمین زده شده است و جا دارد از تلاش همه مسئولین استانی بهویژه آموزشوپرورش استثنایی استان هرمزگان تقدیر شود.
حسینی در ادامه گفت: راهاندازی ۲ مرکز مشاوره ویژه دانشآموزان استثنایی و خانوادههای آنان و ۴ مرکز اختلالات یادگیری، ساخت یک سالن ورزشی ویژه دانشآموزان استثنایی و راهاندازی یک مدرسه مجازی از جمله تعهدات سازمان آموزشوپرورش استثنایی به استان هرمزگان در سال جاری است.
شایانذکر است دکتر همتی استاندار استان هرمزگان در این نشست ضمن اعلام حمایت همهجانبه از طرح هدایت، اقدامات و تدابیر وزارت آموزشوپرورش در این راستا ستود و اظهار کرد: استانداری هرمزگان تأمین نیمی از اعتبار تهیه وسایل هوشمند ارتباطی دانشآموزان نیازمند را از طریق منابع داخلی و استانی متعهد میگردد.
نظر دهید