دکتر حسینی در یاسوج مطرح کرد:
بسته های تحولی تحقق بخش لایه های اجرایی و نهادین سند تحول بنیادین
با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، مدیران آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، اعضای شورای معاونین، مدیران مدارس استثنایی کهگیلویه و بویراحمد، معاونین استاندار و فرماندار یاسوج نشست تشریح سیاست های آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.
دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان اینکه سند تحول بنیادین ریل اصلی قطار حرکت در نظام تعلیم و تربیت است که آرمان های تعلیم و تربیت تمام ساحتی در آن گنجانده شده است اظهار داشت: این سند دارای چند لایه نظری، برنامه ای، عملیاتی و نهادی است که تاکنون در لایه های نظری و برنامه ای و تا حدودی عملیاتی پیشرفت نسبتا خوبی داشته ایم و اکنون سعی ما باید در مرحله عملیاتی نمودن سند در دل مدارس و لایه نهادین یعنی تقسیم کار ملی برای استفاده از تمام ظرفیت های سایر دستگاه ها، خانواده ها و مردم باشد.
حسینی با بیان اینکه در لایه عملی و نهادین برای سال جاری ۲۴ بسته تحولی پیش بینی شده است اظهار داشت: این بسته ها مبتنی بر سند تحول، نوآورانه، شوق برانگیز، عملیاتی، زودبازده، فراگیر و مشارکت پذیر هستند و در عین حال ماهیت مدرسه ای و سنجشپذیر دارند.
وی افزود: از این بسته های تحولی سه بسته تحولی مدرسه انطباقی، مداخلات به هنگام طلایی و توسعه مشارکت ها به سازمان آموزش و پرورش استثنایی مربوط می شود.
معاون وزیر با تشریح بسته تحولی مدرسه انطباقی اظهار داشت: دراین بسته دنبال آن هستیم که شرایط مناسب سازی و انطباق پذیری نظام مدرسه ای را با وضعیت دانش آموزان با نیازهای ویژه استاندارد سازی کنیم و در این راستا در هر استان یک مدرسه استثنایی و یک مدرسه پذیرا را مناسب سازی الگویی خواهیم نمود.
وی افزود: راه اندازی نظام جامع آموزش مجازی برای تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه، راه اندازی پایگاه های جامع آموزش مجازی و مدرسه مجازی در تمامی استان ها و تامین ۱۰درصد نیازهای توانبخشی و تجهیزاتی دانش آموزان با نیازهای ویژه از جمله فعالیت های بسته تحولی مدرسه انطباقی است.
وی گفت: سامانه ندای همراه در هر استان مستقر خواهد شد تا مشکلات نظام آموزش تلفیقی فراگیر را مرتفع و پاسخگویی نماید و دست کم ۱۴ مدرسه برای دانش آموزان طیف اتیسم راه اندازی خواهد شد.
حسینی در ادامه با تشریح بسته تحولی مداخلات به هنگام طلایی اظهار داشت: افزایش ۸ درصدی پوشش تحصیلی پیش دبستانی و افزایش ۱۵ درصدی خدمات حمایتی در پیش دبستان از جمله فعالیت های این بسته تحولی است.
وی گفت: در راستای تحقق این اهداف سهم استان کهگیلویه و بویراحمد در سال تحصیلی جاری رشد ۱۲.۳ درصدی طرح تلفیقی فراگیر، رشد ۱۲ درصدی بهره مندی از خدمات معلمین رابط و افزایش ۴.۵ درصدی پوشش تحصیلی دانش آموزان استثنایی می باشد.
معاون وزیر افزود: تحقق ۱۰۰ درصدی سنجش بدو ورود به دبستان و ۵۵ درصدی پیش دبستان، رشد پوشش تحصیلی ۲۳ درصدی دانش آموزان طیف اتیسم، رشد ۲۰.۵ درصدی دوره پیش دبستانی و افزایش ۱۰ درصدی خدمات توان بخشی داخل و خارج مدرسه، آموزش معلمان چند مهارتی و نیز رشد ۵۰ درصدی آموزش زبان اشاره و خط بریل در استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری هدفگذاری شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان گفت: در راستای تامین فضا و تجهیزات از ۲۱۰ مدرسه مورد نیاز کشور ۷ مدرسه استثنایی به استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط می شود که ۴ مدرسه آن امروز کلنگ زنی شد و ۳ مدرسه دیگر نیز با تامین زمین از سوی استان و با مشارکت خیرین احداث خواهد شد
شایان ذکر است در این نشست از کتاب سال آموزش و پرورش استثنایی استان کهگیلویه و بویر احمد رونمایی شد و از برترین های سه جشنواره ایده ها و طرح های نوین، جشنواره قاب ماندگار وجشنواره تولیدات برتر آموزشی و توان بخشی نیز تقدیر بعمل آمد