• انتشار: 1402/05/11 - 06:05
  • تعداد بازدید: 336
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

اعزام دانش آموزان با نیازهای ویژه کردستانی به مسابقات کشوری

41 دانش آموز با نیازهای ویژه کردستانی به مسابقات کشوری قرآن وعترت،فرهنگی،هنری و ورزشی دانش آموزان با نیازهای اعزام می شوند

7340.mp3 اعزام دانش آموزان با نیازهای ویژه کردستانی به مسابقات کشوری

600 میلیون نفرجمعیت جهان دچار معلولیت‌اند که 80 درصد آنان در کشورهای در حال توسعه هستند، معلولین بایدحق اشتغال، حق ورزش، حق به مدرسه رفتن، حق آموزش و... را داشته باشند و آموزش و پرورش استثنایی برای تحقق چنین حقی فعالیت می کند.

از جمله موانع و محدودیت‌های اجتماعی پیش‌روی معلولین در دسترس نبودن اماکن عمومی، حمل ونقل شهری، بینش منفی، نبود فرصت‌های کاری و آموزشی، موانع قانونی و.... است

معلولیت یک پدیده جهانی، شایع و متعلق به همه کشورهاست و جوامع به تناسب شرایط، وضعیت، سطح آگاهی وبرخورداری به موضوع معلولیت نگاهی متفاوت دارند.

سیستم آموزشی به عنوان سرمایه ای ضروری برای تحقق اهداف توسعه و مهم ترین ابزار موجود برای پیشبرد و واقعیت بخشیدن به آرمان های جوامع مختلف به شمارمی آید که رسالت آن  توان بخشیدن به فرد در جهت توسعه ی کامل استعدادها و نیز شناخت توانمندی های خلاق خود است.

دانش آموزان با نیازهای ویژه توانمندی های زیادی دارند، اگر امکانات و بستر مناسب جهت رشد و خلاقیت این دانش آموزان فراهم شود، آن ها
می توانند محدودیت های خود را پوشش دهند و توانمندی هایشان را به نمایش بگذارند
.

شرکت  15 دانش آموز با نیاز ویژه در رقابت های ورزشی

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان؛ طالب محمدی، رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان ایجاد تحرک بدنی در بین دانش آموزان با نیازهای ویژه  و بهبود آمادگی جسمانی و حرکتی آنان را از اولویت های تربیت بدنی آموزش وپرورش استثنایی استان عنوان کرد وگفت: افراد معلول با شرکت در فعالیت های ورزشی کیفیت زندگی خود را بهبود بخشیده وبا اعتماد به نفس بالاتری در جامعه حاضر می شوند.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان  اعلام کرد: دانش آموزان  با نیازهای ویژه استان در رشته های تنیس روی میز ناشنوایان، فوتسال و آمادگی جسمانی در رقابت های کشوری شرکت می کنند.

 وی افزود: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه  یاد می گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه ومؤثری داشته باشد وبه سازگاری بهتر وخودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

وی گفت: ورزش علاوه بر این که افسردگی و گوشه نشینی را از آنان دور می کند، فرصتی مناسب برای اثبات و پرورش بسیاری از توانایی های نهفته و کاهش عوارض معلولیت است.

محمدی در ادامه یادآور شد: ورزش معلولین در سطح عمومی با مشکلاتی همچون اعتقادات سنتی ونوع نگرش نسبت به آنان ودر سطح فردی با عدم شناخت آگاهی، کمبود امکانات، محدویت وسایل حمل ونقل و... مواجه است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با اشاره به تأثیر مثبت این رقابت ها درشناسایی استعدادها و کشف توانمندها گفت: ورزش ابزاری مهم برای ایجاد نشاط در جامعه وتربیت اجتماعی دانش آموزان است.

وی ادامه داد: خودباوری و خوداتکایی از محوری ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

آغاز مسابقات قرآن وعترت با شرکت 7 دانش آموز بانیازهای ویژه

محمدی نظام آموزش و پرورش در جامعه را اساس پیشرفت و حافظ ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی عنوان کردو گفت: شناخت، پرورش و هدایت توانمندی‌ها، تقویت انگیزه  و مسئولیت‌پذیری از اهداف برگزاری این مسابقات است .

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان برگزاری چنین مسابقاتی را انگیزه‌ای برای روی آوردن بیشتر دانش‌آموزان به فرهنگ قرآنی، تحکیم مبانی اعتقادی و عملی کردن آموزه‌های دینی عنوان کرد.

محمدی با بیان اینکه بر اساس منشور توسعه فرهنگ قرآنی در هر یک از دوره‌های تحصیلی اهداف خاصی متناسب با سن و سال دانش آموزان دراین برنامه‌ها در نظر گرفته شده است، افزود: تزکیه و تعلیم همزاد ومکمل هم هستند و رویکرد آموزش وپرورش نیز همواره در این مسیر بوده است.

وی در ادامه همراهی و همکاری اولیای دانش آموزان با نیازهای ویژه در برنامه های تربیتی و قرآنی راضروری دانست و اظهار کرد: همراهی اولیای دانش آموزان با معلمان باعث می‌شود تا اثربخشی تعلیم و تربیت بیشتر وخاطره ای ماندگار در ذهن دانش آموزان ثبت شود.

رقابت های فرهنگی هنری با شرکت 19 دانش آموز با نیازهای ویژه استان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان، با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی هنری در حفظ، تقویت، ارتقای سلامت روحی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و تأثیر این فعالیت‌ها بر ارتقای سطح مهارت‌های زندگی و پیشگیری از عوارض ناشی از معلولیت یادآور شد: دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از استعدادها و توانمندی‌های بالایی در زمینه‌های مختلف برخوردار هستند که در صورت خودباروری شکوفا خواهد شد.

محمدی با تأکید براینکه حرفه آموزی در افزایش نگرش مثبت وارتقای سطح خودباوری دانش آموزان با نیاز ویژه تاثیر زیادی دارد،اظهار کرد: توجه به تمام ابعاد وجودی و شخصیتی در فرآیند یاددهی – یادگیری دانش آموزان را قادر می سازد تا دانش،ارزشها ونگرشهای خود را به توانایی های بالفعل تبدیل سازند .

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان عنوان کرد: مهارت زندگی مهارت شخصی واجتماعی است که دانش آموزان باید آن را بیاموزند تا با ارتقای توانمندی های خود با موقعیت ها و مشکلات زندگی به نحوی بهتر و مؤثرتر مواجه شوند .

محمدی افزود: آموزش شغلی نه تنها منجربه تربیت دانش آموزانی خودکفا واجتماعی می شود بلکه به تربیت نیروی انسانی کارآمد درمسیر رشد کشور و کارهای تولیدی مفید برای جامعه می انجامد.

وی تأکید کرد: آشنایی با مشاغل وپرورش نگرش شغلی در دوره پیش دبستانی وابتدایی، توانمندسازی، آموزش رویکردها ومهارت های وابسته به شغل در متوسطه دوره اول پیش حرفه ای ومهارت آموزی در متوسطه دوره دوم کار دانش خاص باعث می شود تا آنان بتوانند با اتکا به استعدادها وتوانمندی های خود با انتخاب شغلی مناسب بعنوان عضومفیدی در جامعه مشارکت داشته باشند.

محمدی با بیان اینکه مفاهیم آموزش شغلی می تواند در خلال برنامه ریزی تحصیلی به دانش آموزان آموزش داده شود، بیان کرد: تلاش ما ایجاد زمینه وآماده سازی دانش آموزان با نیازهای ویژه برای ورود به بازار کار و داشتن یک زندگی مستقل برای تأمین آینده ی آن ها است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با تأکید براهمیت ارتقای سطح کیفی آموزش های مهارتی افزود: با توجه به نیازهای ویژه دانش آموزان استثنایی، با بکارگیری شیوه های مناسب تعلیم وتربیت وبرنامه ریزی های اساسی در جهت به فعلیت رساندن توانمندی های بالقوه آنان تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت آموزی بعنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر ادامه داد: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,کردستان
  • کد خبر : 7340
کلمات کلیدی
روابط عمومی  کردستان

روابط عمومی کردستان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید