• انتشار: 1400/11/06 - 11:26
  • تعداد بازدید: 739
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
علی ممبینی در جلسه با مدیران مدارس استثنایی سراسر استان خوزستان بیان کرد:

اقناع سازی والدین و واکسیناسیون عمومی از شروط اولیه آموزش حضوری است/مدیران مدارس استثنایی بازوان توانمند آموزش و پرورش استثنایی هستند

روز سه شنبه ۵ بهمن ماه جلسه مذکور با حضور مدیران مدارس استثنایی اهواز در سالن اجتماعات اداره واز طریق وبینار برای مدیران مدارس استثنایی شهرستان ها برگزار شد.

5688.mp3 اقناع سازی والدین و واکسیناسیون عمومی از شروط اولیه آموزش حضوری است/مدیران مدارس استثنایی بازوان توانمند آموزش و پرورش استثنایی هستند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان، علی ممبینی در این ابتدای این جلسه با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن و مادر به تمامی بانوان آموزش و پروش استثنایی تاکید کرد: با ورود وسایل ارتباطی الکترونیکی آموزش در فضای مجازی بعنوان یک روش مکمل درکنارآموزش حضوری جای خودرا بازکرده وکرونا با تمام آسیب هایش در بعد تعلیم و تربیت موجب نزدیکی بی سابقه والدین با مدرسه گردیده است.

ممبینی در این جلسه گفت: پیش نیاز آموزش حضوری کامل و مستمر و سلامت همگانی واکسیناسیون حداکثری است که خوشبختانه مدارس ما همکاری خوبی در این زمینه داشته اند که قابل تقدیر است.

ریاست‌اداره آموزش‌و پرورش استثنایی خوزستان افزود : ️دفتر وزارتی، با ارسال بخشنامه ای به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها، بر توسعه آموزش های حضوری و ارائه آموزش و تدریس در محیط کلاس، تأکید کرده است، براساس این بخشنامه؛ حضور مدیران، معاونان و سایر همکاران در مدرسه، طبق برنامه هفتگی الزامی است و آموزش و تدریس باید از محیط کلاس ارائه شود. وی افزود باتوجه به آمارپایین کلاسهای دانش آموزان وبرنامه ریزی های انجام شده شرایط برای حضورمستمر دانش آموزان درمدارس جهت دریافت آموزش حضوری و باکیفیت فراهم شده است. از مهرماه وآذرماه تاکنون برابرسیاست های ابلاغی درصد زیادی از دانش آموزان بانیازهای ویژه از آموزش حضوری استفاده کردند و امتحانات نیزبه صورت حضوری برگزار گردید.

وی افزود: با این حال برای دانش آموزانی که دچارمشکلات جسمی شدید و بیماری های زمینه ای هستند آموزش های ترکیبی و مجازی همچنان در دستورکار قرار دارد و تمام تلاش ما این است که هیچ دانش آموزی ازچرخه آموزش خارج نشود.

ممبینی افزود: اجرای برنامه های فرهنگی وتربیتی درمدارس، برنامه ریزی برای اجرای برنامه های ویژه دهه فجر در مدارس ، استفاده مستمر از نظرات منتخبین شورای دانش آموزی و اجرای جشنواره شادی و نشاط در مدارس فعالیت هایی هستندکه در روزهای پیش رو می بایست در دستورکار مدارس قرار گرفته و به شکل باکیفیت عملیاتی گردند.

علی ممبینی ضمن اشاره به فواید کار تیمی، از مدیران مدارس استثنایی به عنوان بازوان توانمند این اداره در پیشبرد اهداف یاد کرد و افزود: پیگیری شاخص ها و عملیاتی شدن سند تحول بنیادین وبرنامه های تحولی ابلاغی سازمان آموزش وپرورش استثنایی از مهم ترین وظایف پیش رو است.

لازم به ذکر است در این جلسه ۲۰ نفراز مدیران مدارس در خصوص چگونگی اجرای شیوه نامه های بازگشایی و گزارش اطلس یادگیری مدرسه و ارائه تجربیات در خصوص بالابردن آمار دانش آموزان حضوری و تجربیات برگزاری امتحانات در دوران کرونا عملکرد خود را ارائه دادند.

درادامه جلسه معاونت اداره وکارشناس مسئولان آموزش وتوانبخشی مسایل حوزه کاری رابیان نمودند.‌

در پایان مراسم نیز با اهدای تقدیر نامه وشاخه گل به مناسبت روز زن از بانوان همکار در جلسه تقدیر و تشکر شد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 5688
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید