• انتشار: 1400/05/09 - 07:52
  • تعداد بازدید: 972
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی خبر داد؛

بهره برداری از 10 مرکز آموزشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان مرکزی

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی در حاشیه دومین روز از برگزاری اجلاس سراسری مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور در گفتگو با کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات اجلاس در اراک از بهره برداری از 10 مرکز آموزشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان مرکزی طی 8 سال اخیر خبر داد.

4889.mp3 بهره برداری از 10 مرکز آموزشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان مرکزی

به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی، " محمود عسکری" با بیان این مطلب افزود: طی 8 سال اخیر، 8 آموزشگاه مستقل و ضمیمه مدرسه ویژه در مناطق روستایی و محروم استان به بهره برداری رسیده است علاوه بر آن 2 مرکز اختلالات ویژه یادگیری نیز در شهر اراک، سال گذشته با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افتتاح شد.

 وی سپس به تشریح اهم موفقیت های حوزه آموزش و پرورش استثنایی طی سال گذشته تحصیلی پرداخت و گفت: راه اندازی سامانه اسکولوژی در زیست بوم کرونا جهت بارگذاری محتوی آموزشی مورد نیاز دانش آموزان با نیازهای ویژه و افتتاح اولین مرکز جامع توان بخشی و مشاوره ویژه دانش آموزان و والدین کودکان با نیازهای ویژه از جمله موفقیت های حوزه آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی طی سال گذشته بود.

عسکری ادامه داد: سال گذشته شاهد افتتاح اولین مرکز تخصصی سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان با تجهیزات کامل در استان مرکزی بودیم ، همچنین با توجه به ورود آموزش و پرورش به زیست بوم جدید و بسط و توسعه آموزش مجازی، موفق شدیم به منظور استمرار امر آموزش، تعداد 277 دستگاه تبلت دانش آموزی تهیه و در اختیار دانش آموزان با نیازهای ویژه قرار دهیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی اظهار داشت: در ایام شیوع کرونا و لزوم توجه به آموزش مجازی، تلاش کردیم با ایجاد استدیو الفبا در اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، اقدام به تولید محتوای آموزشی مورد نیاز دانش آموزان نمودیم، علاوه بر آن خدمات حمایتی ویژه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 150 میلیون ریال معادل 115 میلیون تومان به دانش آموزان با نیازهای ویژه اختصاص یافت.

وی در پایان، کمبود سواد رسانه ای و فناوری اولیا، عدم استقبال خانواده ها از آموزش مجازی، کمبود نیروی انسانی متخصص در امر توانبخشی و آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه، حذف آموزش عینی و حضوری علیرغم نیاز دانش آموزان توان خواه را از جمله چالش های حوزه آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی طی سال گذشته عنوان کرد.

یادآور می شود، دومین روز از سی و پنجمین اجلاس روسا و مدیران آموزش‌وپرورش سراسر کشور با شعار" نصیب برابر آموزشی، ارتقاء کیفیت یادگیری، تربیت تمام ساحتی در گام دوم انقلاب اسلامی" به‌صورت ویدئوکنفرانس از صبح امروز آغاز شد.

 
  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 4889
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید