• انتشار: 1400/10/11 - 12:02
  • تعداد بازدید: 1236
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه کمیته هماهنگی پشتیبانی و توسعه آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان برگزار گردید

جلسه کمیته هماهنگی پشتیبانی و توسعه آموزش و پرورش استثنایی استثنایی استان گلستان، با حضور مدیر کل آموزش و پرورش، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، مدیر کل کانون پرورش فکری، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، رئیس مجمع خیرین استان، معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، جانشین حوزه معاونت شهرداری، معاونین ابتدایی و متوسطه اداره کل، روسای ادارات اداره کل برگزار گردید.

5585.mp3 جلسه کمیته هماهنگی پشتیبانی و توسعه آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان، در این جلسه احسان گوهری راد مدیر کل آموزش و پرورش اظهار داشت: معلمان آموزش و پرورش استثنایی از تخصص بالا و انگیزه بالا برخوردار می باشند. یک دانش آموز استثنایی فقط دانش آموز نیست به عنوان یک شهروند نیز حق و حقوقی دارد. جهت ارائه خدمات بهتر به این عزیزان سایر سازمان ها و نهادها نیز باید در کنار آموزش و پرورش باشند.  کمیته هماهنگی،پشتیبانی و توسعه آموزش و پرورش استثنتایی استان می تواند بسیاری از نیازهای این عزیزان و مشکلات آنان را مرتفع نماید. از اداره کل بهزیستی ، شهرداری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انجمن خیرین مدرسه ساز استان،  که در جهت ارائه خدمات به دانش آموزان استثنایی کوشا می باشند صمیمانه قدردانی می نماییم.
 
این مقام مسئول افزود: اصل هدایت تحصیلی در آموزش استثنایی صورت می گیرد. در این جلسه موانع، چالش ها و انتظارات آموزش و پرورش استثنایی توسط عباس خانعلی ریاست آموزش و پرورش استثنایی مطرح گردید. امیدواریم با پیگیری و مساعدت همکاران در اداره کل و سایر نهادها و دستگاه های مرتبط این نیازها و چالش ها مرتفع گردد.
 
در این جلسه عباس خانعلی رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان، بیان نمود: دانش آموزان استثنایی نیازمند ارائه خدمات هماهنگ دستگاه های مختلف می باشند. قبل از برگزاری جلسه کمیته هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش و پرورش استثنایی جلساتی با معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان، کانون پرورش فکری و شورای آموزش و پرورش شهرستان گرگان یرگزار شد. انتظار ما تشکیل مستمر جلسات و رفع چالش ها و مشکلات می باشد. به همین منظور نامه ای از سوی مدیر کل آموزش و پرورش استان به شهرستان ها ارسال شده است تا مدیران آموزش و پرورش شهرستان ها پیگیر تشکیل جلسات کمیته هماهنگی و پشتیبانی باشند.
 
ایشان اظهار داشت: بسته های تحولی در آموزش و پرورش استثنایی شامل توسعه مشارکت، مداخلات به هنگام طلایی و مدرسه انطباقی می باشد. به همین منظور 14 اقدام و 22 فعالیت انجام شده است. اجزای مشارکت درون سازمانی و برون سازمانی می باشد. مهمترین اقدامات بسته های تحولی عبارت اند از گنجینه های مدیریتی، طرح جام، پارلمان مجازی معلمین، مجلس دانش آموزی، پارلمان مشورتی اولیا، مدرسه یاری، هر مدرسه یک سرود، طرح حامی، طرح مدام،باشگاه بازنشستگان، مشارکت خیرین و ندای همراه می باشد. در تحقق شاخص های اختصاصی و طرح شهید رجایی رتبه عالی را کسب نموده ایم.
 
وی افزود: در 16 کارگاه آموزشی برگزار شده 448 نفر از همکاران حضور داشتند، در 10 دوره ضمن خدمت 261  همکار شرکت داشتند.
 
در نهضت زبان اشاره و خط بریل 62 نفر مشارکت فعال داشتند. در سنجش نوآموزان بدو ورود و پیش دبستان 40413 نفر ارزیابی شدند.
 
275 پرونده خدمات حمایتی تشکیل و 176 میلیون اعتبار جذب گردید. در بخش اطلاع رسانی 250 عنوان خبر، 170 گزارش تصویری، 15 کلیپ تهیه شده است. در زیست بوم کرونا 862 محتوا تولید شده است. لازم به ذکر است: 1612 نفر از دانش آموزان آموزش حضوری می بینند، 931 نفر از آموزش ترکیبی استفاده می کنند. تعداد 115 کلاس هوشمندسازی شده است.
 
 ایشان در پایان خاطر نشان نمود: احداث مجتمع آموزشی توانبخشی در گرگان، تخصیص ردیف اعتباری ویژه از منابع استانی، بهسازی و مناسب سازی فضاهای آموزشی مدارس استثنایی آموزش  و پرورش، ساخت مدرسه در انبارالوم، ساخت سالن های ورزشی در گنبد و علی آباد، تامین منابع هوشمندسازی، تامین تجهیزات توانبخشی، ارائه کارت بلیط به خانواده معلولین، استفاده از اتوبوس رایگان در ایاب و ذهاب معلولین، نصب علائم هشدار برای نابینایان و ناشنوایان، مناسب سازی مبلمان شهری، برنامه ریزی جهت ساخت پارک معلولین، مجوز تجاری نمودن برخی از مدارس استثنایی از انتظارات آموزش و پرورش استثنایی می باشد.
  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 5585
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید