• انتشار: 1398/12/26 - 08:23
  • تعداد بازدید: 458
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
البرز

راه اندازی مدرسه مجازی دانش آموزان استثنایی تدبیری برای تعطیلات کرونایی

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز از راه اندازی مدرسه مجازی دانش آموزان استثنایی در تعطیلات کرونایی خبر داد

2664.mp3 راه اندازی مدرسه مجازی دانش آموزان استثنایی تدبیری برای تعطیلات کرونایی
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز از راه اندازی مدرسه مجازی دانش آموزان استثنایی در تعطیلات کرونایی خبر داد و گفت: تاکنون پنج هزار و 125 ساعت خدمات آموزشی، پرورشی، توانبخشی و مشاوره ای برای هفت طیف دانش آموز با نیاز ویژه از طریق فضای مجازی، آموزش های منزل محور و آموزش فرد به فرد در ایام تعطیلی مدارس ارائه شده است. عباس کشاورز، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز گفت: تاکنون پنج هزار و ۱۲۵ ساعت خدمات آموزشی، پرورشی، توانبخشی و مشاوره ای برای هفت طیف دانش آموز با نیاز ویژه از طریق فضای مجازی، آموزش های منزل محور و آموزش فرد به فرد در ایام تعطیلی مدارس ارائه شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز افزود: این میزان ساعت خدمات برای هفت طیف دانش آموز اتیسم، اختلالات هیجانی- رفتاری، مشکلات بینایی، مشکلات شنوایی، معلولیت جسمی حرکتی، کم توان ذهنی و چند معلولیتی و دانش آموزان تحت پوشش طرح تلفیقی فراگیر از طریق مدارس استثنایی استان البرز در بیش از ۲۸ مدرسه و مرکز مشکلات ویژه یادگیری اجرا شده است.


وی با بیان اینکه بیش از ۴۸۰ نفر از کادر اداری، مدیر، مشاور و معلم استثنایی در ایام تعطیلی مدارس به ارائه آموزش به دانش آموزان با نیازهای ویژه مشغول هستند، مطرح کرد: شبکه ای از نیروی انسانی ایجاد شده است و وظیفه این شبکه پیگیری امر آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس و رسیدن به اهداف کامل مدرسه مجازی است.


کشاورز از دیگر اقدامات مهم انجام شده در استان البرز را تشکیل شورای برنامه ریزی و اجرایی در اداره و تقسیم وظایف با موضوع دستورالعمل آموزشی، پرورشی و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه (در شرایط تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا) و برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی ویژه مدیران مدارس تابعه از طریق شبکه های مجازی عنوان کرد.


رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز افزود: پیگیری تامین تجهیزات ایمن سازی زیستی و زیرساخت های لازم در مدارس، ایمن سازی، ضدعفونی و گندزدایی تمامی فضاهای آموزشی و اداری مدارس، تهیه پک بهداشتی شامل بسته های ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده از جمله الکل و اسپری و ژل همچنین جعبه کمک های اولیه نیز در این مدت صورت گرفته است.


وی اظهار کرد: آموزش عمومی اقدامات بهداشتی پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در مدارس از طریق نصب اطلاعیه ها، پوسترهای آگاهی رسانی و درج پیام های بهداشتی موثر در کنترل ابتلا به کرونا در گروه های مجازی و اطلاع رسانی مناسب همراه با پیام های آرامش بخشی مضاعف و مکرر به منظور جلوگیری از ایجاد ترس و استرس در گروه های مجازی و اولیای دانش آموزان از دیگر اقدامات انجام شده هستند.


لازم بذکر است حدود چهار هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی استان و همچنین به صورت تلفیقی (در کنار دانش آموزان عادی) مشغول تحصیل هستند

  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 2664
کلمات کلیدی