• انتشار: 1399/04/15 - 08:04
  • تعداد بازدید: 1000
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کردستان

پویش همگام با سلامتی برای دانش‌آموزان با نیاز ویژه استان کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان از استمرار فعالیت تربیت بدنی دانش آموزان با نیاز ویژه در ایام تعطیلات تابستان با اجرای پویش همگام با سلامتی در فضای مجازی خبر داد .

3237.mp3 پویش همگام با سلامتی برای دانش‌آموزان با نیاز ویژه استان کردستان

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با برشمردن ورزش بعنوان پدیده ای اجتماعی که نقش مهمی در هدایت وشکوفایی استعدادها دارد، گفت: فضای مجازی می تواند یک محیط آموزشی مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم، توسعه رشد جسمانی، فردی واجتماعی باشد.


رنجبر غنی سازی اوقات فراغت را یکی از مهم ترین فرصت های تربیتی عنوان کردو گفت: فعالیت های اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه با رویکرد آموزش وتوسعه ی مهارت های عملی از طریق انجام فعالیت های فرهنگی وتربیتی از 15 تیرماه آغاز می شود.


وی با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی ، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می شود.


رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه  یاد می گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه ومؤثری داشته باشد وبه سازگاری بهتر وخودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.


رنجبر در ادامه با بیان اینکه سند تحول بنیادین بعنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه های مختلفی به ویژه فعالیت های ورزشی تأکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه می‌باشد.


وی افزود : فعالیت ها ی ورزشی باید متناسب با سن و جنسیت دانش آموز باشد و قابلیت تمرین در محیط خانه را داشته باشد و سیستم ایمنی بدن دانش‌آموزان را تقویت کند.


رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: در این ایام که ماندن در خانه یکی از راهکارهای اصلی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است، دانش‌آموزان می‌توانند با حرکاتی ساده همچون دراز و نشست یا حرکات کششی با همراهی والدین در محیط خانه ورزش کنند.


وی با تأکید بر تأثیر ورزش بر روحیه و یادگیری دانش آموزان با نیازهای ویژه بیان داشت: ورزش علاوه بر ایجاد شور ونشاط ،کاهش آثار سوء جسمانی و روحی ناشی از معلولیت به آن ها کمک می کند که مهارت های زندگی را یاد بگیرند ،به سطح جامعه بیایند و توانمندی های خود را به نمایش بگذارند.


  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 3237
کلمات کلیدی