• انتشار: 1399/03/11 - 16:47
  • تعداد بازدید: 575
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی خبر داد؛

تشکیل کارگروه استاندارد سازی واژه های حوزه آموزش و پرورش استثنایی/ برگزاری جشنواره تجلیل از برترین محتواهای آموزش و پرورش استثنایی

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و اعضای شورای معاونین، جلسه شورای راهبری سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.

2917.mp3 تشکیل کارگروه استاندارد سازی واژه های حوزه آموزش و پرورش استثنایی/ برگزاری جشنواره تجلیل از برترین محتواهای آموزش و پرورش استثنایی

 


دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان ضرورت استاندارد سازی واژه های حوزه آموزش و پرورش  استثنایی اظهار داشت:با توجه به لزوم درک مشترک از مفاهیم و واژه های مرتبط با تعلیم و تربیت کودکان با نیاز های ویژه،  استانداردسازی واژه های تخصصی این حوزه از ضروریات می باشد.


وی گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی سازمانی تخصصی است و در آن کلمات تخصصی نیز زیاد استفاده می شود اما باید کلماتی را بکار گرفت  که در دنیای علم بر روی آنها توافق بیشتری است.


وی افزود:  با توجه به مجوز اخذ شده از فرهنگستان علوم کارگروهی متشکل از صاحبنظران جهت استاندارد سازی واژه های تخصصی حوزه آموزش و پرورش استثنایی تشکیل خواهد شد.


وی تصریح کرد: با مجوز فرهنگستان علوم این کارگروه می تواند واژه بسازد و این واژه ها را در اختیار ذینفعان آموزش و پرورش استثنایی قرار دهد.


 معاون وزیر در ادامه این جلسه با اشاره یه یکی از دستورات جلسه که برگزاری جشنواره آفرینش بود اظهار داشت: جشنواره آفرینش در راستای انتخاب، معرفی و تجلیل از برترین محتواهای حوزه آموزش و پرورش استثنایی برگزار خواهد شد.


وی افزود:  مولفین  و موسساتی که در زمینه  تالیف، ترجمه، درس افزارو نرم افزار مرتبط با حوزۀ آموزش و پرورش کودکان با نیازهای ویژه فعالیت می کنند می توانند در این جشنواره شرکت کنند.


وی گفت: توسعه كيفي منابع انساني از طريق تقويت مهارت هاي حرفه اي مولفان، ارتقاء همياري و مشاركت فعّال معلمان در تولید محتوای آموزش و پرورش استثنایی، تشویق و ترغيب مولفین به تولید محتوا در حوزۀ آموزش و پرورش استثنایی و پیوند محتوا با فضای مجازی و بهره‌ گیری هوشمندانه از فرصت‌های فناوری اطلاعات از جمله اهداف برگزاری جشنواره آفرینش می باشد.


حسینی در ادامه جلسه با بیان اینکه  دستورالعمل طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و دستور العمل امتحانات به زودی به استان ها  ابلاغ خواهد شد اظهار داشت: طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی یکی از طرح های موفق آموزش و پرورش پس از انقلاب است که از سال ۱۳۷۱ با پوشش ۱.۵ درصدی به پوشش ۹۷.۶ درصد  بدو ورود به دبستان و ۵۰ درصدی دوره پیش دبستانی در سال گذشته رسیده است.


وی افزود: در سال جاری نیز پوشش ۹۹ درصدی بدو ورود به دبستان و ۶۰‌درصدی پیش دبستانی هدف‌گذاری شده است.


وی تصریح کرد: با توجه به شیوع کرونا شروع برنامه سنجش در سال جاری از ۱۵ تیر خواهد بود و تعداد پایگاه های اولیه از ۹۰۱ پایگاه به ۱۲۰۰ پایگاه در سال جاری افزایش یافته ‌است.


معاون وزیر پروژه مهر را یکی از فعالیت های ویژه آموزش و پرورش دانست و افزود: با توجه به شیوع کرونا کارگروه سلامت و بهداشت به کارگروه های پروژه مهر  اضافه شده است.


وی افزود: ثبت سفارش کتب درسی از مهمترین فعالیت های پروژه مهر است که تاکنون ا کتب 67 هزار نفر از دانش آموزان با نیاز های ویژه ثبت سفارش شده است و حدود 11 هزار دانش آموز باقی مانده است که بزودی سفارش آن ها  نیز در سامانه درج خواهد شد.


 


 



 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 2917
کلمات کلیدی