دکتر حسینی تاکید کرد؛
استفاده از ظرفیت بی بدیل بسیج در تامین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش آموزان نیازمند
معاون و جانشین وزیر در نشست هم اندیشی پیرامون رفع مشکل عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزان که به همت معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران برگزار شد گفت؛ بسیج ظرفیت مردمی بی بدیلی است که میتواند به کمک طرح هدایت و تامین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش آموزان نیازمند بیاید.
به گزارش روابط عمومی امور بینالملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان اینکه کرونا بر جامعه تحمیل شد و علیرغم تمام سختی های آن فرصت های نیز ایجاد کرد اظهار کرد: در حوزه آموزش، نظام تعلیم و تربیت واکنش های سنجیده ای را در عصر کرونا و تعطیلی مدارس نشان داد و آموزش های تلویزیونی و مجازی از جمله این واکنش ها بود.
وی با تاکید بر اینکه با وجود تمامی روشهای آموزشی، شیوه اصلی، عادلانه و باکیفیت در شرایط کرونا آموزشهای مجازی و شبکه شاد است، اظهار کرد: مثلث طلایی تداوم آموزش، انعطاف حداکثری، و پوشش حداکثری سرلوحه حرکت آموزش و پرورش در عصر کرونا قرار گرفت و مهمترین و باکیفیت ترین روش در شرایط کرونا، آموزش های مجازی است.
وی افزود: با هدف راهبری دانش آموزان در آموزش های مجازی شاد متولد شد و هم اکنون شاد بزرگترین پروژه فناوری داخلی است که بیش از ۱۲ میلیون دانش آموز از بستر این شبکه برای آموزش استفاده می کنند.
جانشین وزیر در طرح هدایت با تأکید بر اینکه شاد جایگزین آموزش حضوری نیست و هیچچیزی نمیتواند جایگزین آموزش حضوری شود اظهار کرد: شاد برای جلوگیری از تعطیلی آموزش، برقراری ارتباط مؤثر، افزایش کیفیت و عدالت در شرایط کرونا و برای امکان دسترسی به آموزش ایجاد شده است.
وی افزود: علیرغم اهمیت فضای مجازی در عصر کرونا بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از دانش آموزان به ابزار هوشمند آموزشی برای استفاده از شبکه شاد دسترسی ندارند و با هدف تامین تجهیزات برای این دانش آموزان طرح هدایت در آموزش و پرورش اجرایی شده است.
جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آخرین اجلاس روسای آموزش و پرورش گفت: مقاممعظم رهبری اطلسی از مسائل آموزش و پرورش را به صورت کارشناسانه بیان کردند و مهمترین بحث معظم له عدالت آموزشی بود که شامل عدالت منطقه ای ، عدالت مدرسه ای و عدالت دیجیتالی و مجازی است.
حسینی با بیان کارکردهای وسایل هوشمند آموزشی در عصر کرونا اظهار کرد: ایجاد فرصتی برای عدالت آموزشی و تداوم آموزش در شرایط کرونا از جمله کارکردهای وسایل هوشمند آموزشی است.
وی افزود: شناسایی دانش آموزان نیازمند، نحوه تامین اعتبار ، نحوه تامین تجهیزات هوشمند و نحوه توزیع این تجهیزات از جمله محورهای اساسی طرح هدایت است.
جانشین وزیر در طرح هدایت افزود: با همت خیرین و دستگاهها تاکنون ۲۰۵ هزار وسیله هوشمند آموزشی تهیه و به دانشآموزان مناطق محروم اهدا شده است و بیش از یک میلیون تبلت در قالب تفاهمنامهها تأمین اعتبار شده است،
حسینی راه اندازی پویش های مردمی را از جمله فعالیت های ارزنده در تهیه تجهیزات هوشمند آموزشی دانست و گفت؛ سازمان بسیج دانشآموزی با اجرای طرح نظر هوشمند تاکنون بیش از ۶۵ میلیارد تومان جمعآوری کرده است که با این رقم بیش از ۲۲ هزار تبلت میتوان برای دانشآموزان نیازمند تهیه نمود.
وی افزود: بسیج در هر عرصهای که وارد شده افتخار آفریده است و ظرفیت مردمی بی بدیلی است که میتواند به کمک طرح هدایت و تامین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش آموزان نیازمند بیاید.
نظر دهید