• انتشار: 1400/08/05 - 17:23
  • تعداد بازدید: 1586
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور دکتر حسینی صورت گرفت؛

افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی ویژه دانش آموزان جسمی حرکتی کشور با ۲۴ کلاس در شهر یزد

با حضور حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر یزد، فاطمی استاندار استان یزد، فرماندار، مدیر کل آموزش و پرورش، رئیس شورای شهر، خیرین مدرسه ساز و مسئولین محلی استان یزد بزرگترین مجتمع آموزشی استاندارد دانش آموزان جسمی حرکتی کشور در  شهر یزد افتتاح شد.

5306.mp3 افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی ویژه دانش آموزان جسمی حرکتی کشور با ۲۴ کلاس در شهر یزد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی در مراسم افتتاح این مجتمع خیر ساز ضمن تقدیر از خیرین در نهضت مدرسه سازی گفت: این مجتمع آموزشی بزرگترین مجتمع آموزشی ویژه دانش آموزان جسمی حرکتی در کشور  است که با همت خیرین به بهره برداری رسیده است.
حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی مولود انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۰ است گفت: این سازمان در راستای عدالت آموزشی و ایجاد امکانات برابر تحصیلی برای تمام دانش آموزان، بویژه دانش آموزان استثنایی ایجاد شده است.
وی افزود: بر اساس نظریه توسعه انسان مبنا، مبنای توسعه در جامعه همه انسان ها با تمام ویژگی ها هستند  و معلولین نیز در این توسعه نقش اساسی را دارند.
حسینی گفت: جامعه آرمانی جامعه ای فراگیر، عادلانه، بدون محدودیت، بدون مانع، مناسب سازی شده و  دوستدار انسان است  و برای رسیدن به این جامعه نظام تعلیم و تربیت بویژه سازمان آموزش و پرورش استثنایی نقش مهمی را دارد‌.
وی تصریح کرد: رسالت اصلی نظام تعلیم و تربیت تبدیل منابع سرشار انسانی به سرمایه انسانی است و این رسالت در بخش دانش آموزان با نیازهای ویژه بر عهده آموزش و پرورش استثنایی است.
معاون وزیر با بیان اینکه مجتمع آموزشی یزدبسپار برای فرشتگان زمینی ایجاد شده است گفت:حضرت امام (ره)  خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه و معلولین را به مثابه خدمت به پیامبر اکرم (ص) می داند و  مدرسه سازی برای فرشتگان زمینی بزرگترین اجر را نزد پروردگار دارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ۷ هزار و ۱۱۰ دانش آموز جسمی حرکتی در مدارس کشور در حال تحصیل هستند گفت: با افتتاح این مدرسه تعداد مدارس دانش آموزان جسمی حرکتی به ۲۸ مدرسه رسید.
وی افزود: آموزش و پرورش استثنایی برای دانش آموزان جسمی حرکتی شدید آموزش های منزل محور را نیز دارد و به هر یک از این دانش آموزان بیش از ۱۵ میلیون تومان تجهیزات اختصاص می باید.
حسینی تصریح کرد: تولید ۶۰۸ محتوای آموزشی ویژه  دانش آموزان جسمی حرکتی و ۶۸ اثر ویژه معلمان این دانش آموزان بخشی از خدمات آموزشی برای این طیف از دانش آموزان است.
حسینی با اشاره به خدمات حمایتی سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دانش آموزان استثنایی گفت: در ۱۸ آیتم خدمات حمایتی به دانش آموزان ارائه می شود که یکی از این آیتم ها کمک هزینه خرید ولیچر است.
وی افزود: اعتبار خدمات حمایتی در سال گذشته ۷ میلیارد تومان بود که در سال جاری به ۱۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون وزیر  با بیان اینکه  نهضت ملی توان افزایی برای تامین تجهیزات آموزشی، ورزشی و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه در آموزش و پرورش استثنایی راه اندازی شده است، گفت: سال گذشته با همت خیرین ۱۴۵ میلیارد تومان تجهیزات توان افزایی برای دانش آموزان استثنایی خریداری شد و خیرین یزدی نیز یک میلیارد تومان به این نهضت کمک کردند.
وی تصریح کرد: دو میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات نهضت توان افزایی به استان یزد در سال جاری اختصاص خواهد یافت و امید است شورای شهر یزد نیز معادل این رقم برای خرید این تجهیزات پیش بینی کند.
حسینی ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را از ضروریات آموزش حضوری به این دانش آموزان دانست و گفت: در سال جاری ۲ میلیارد تومان برای سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان یزد اختصاص خواهد یافت و درصورت مشارکت شورای شهر تمامی هزینه های سرویس ایاب ذهاب دانش آموزان استثنایی تامین خواهد شد.

در این مراسم آیت الله  ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز با بیان اینکه مدرسه سازی زمینه ساز رشد بندگان خدا و نردبان ترقی انسان ها  است گفت: ارزش انسان ها به کارهای خوبی است که انجام می دهند زیرا کار خوب انسان ها نشان از ذات درونی و سرشت خوب انسان ها است.
وی افزود: معلمین و خادمین به دانش آموزان استثنایی کار بسیار ارزشمندی انجام می دهند و نزد خداوند متعال اجر عظیم دارند.

شایان ذکر است مجتمع آموزشی گروه تولیدی یزدبسپار بزرگترین مجتمع آموزشی دانش آموزان جسمی حرکتی کشور است که در زمینی به مساحت ۴ هزار  و ۸۰۰ متر مربع و زیر بنای ۳ هزار و ۷۳۴ متر مربع در  ۲۴ کلاس و با اعتبار بیش از ۸ میلیارد تومان توسط خیر نیک اندیش محمد تقی شهوازیان ساخته شده است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 5306
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید