• انتشار: 1400/06/04 - 09:33
  • تعداد بازدید: 1416
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان تشریح کرد؛

اهم اقدامات سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حوزه مناسب سازی

معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نوزدهمین جلسه ستاد هماهنگی و مناسب سازی کشور؛ اهم اقدامات این سازمان در حوزه مناسب سازی برای حمایت از دانش آموزان با نیازهای خاص را تشریح کرد.

4985.mp3 اهم اقدامات سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حوزه مناسب سازی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بهزیستی کشور؛ مجید هداوند معاون برنامه‌ریزی آموزشی  و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این جلسه با اشاره به حمایت و آموزش سازمان آموزش و پرورش استثنایی از گروه های مختلف دانش آموزان شامل دانش آموزان آسیب دیده بینایی و شنوایی، دانش آموزان دارای معلولیت جسمی-حرکتی، دانش آموزان دارای مشکل یادگیری و رفتاری و... گفت: برخی این دانش آموزان با رتبه های خوب در کنکور قبول می شدند و به دلیل مشکلاتی که در پذیرش آنها در دانشگاه فرهنگیان و برخی موسسات آموزش عالی وجود داشت، حق این افراد ضایع می شد، به همین خاطر یکی از مصوبات این ستاد هماهنگی و پیگیری پذیرش آنان بود که با هماهنگی وزیر رفاه و وزارت آموزش و پرورش شیوه نامه ای تدوین شد و کد رشته هایی معرفی و به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد.

به گفته هداوند مناسب سازی ۱۲۶۷ مدرسه توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، افزایش ۱۳ سالن ورزشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور به ۴۴ سالن ورزشی در کشور توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، ایجاد ۱۴۱ سالن های دویست مترمربعی ورزشی با مشارکت سازمان نوسازی در مدارس ویژه و ... نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای مناسب سازی فضا برای دانش آموزان دارای نیازهای خاص هستند.

وی همچنین به مناسب سازی فضای محیطی معابر و مدارس ویژه، ایجاد سطوح شیبدار، نصب میله در راه پله ها، آسانسورها، تعبیه رمپ و... در مراکز آموزشی، مناسب سازی فضای  ۳۲ مدرسه پذیرای  الگو ( ابلاغ اعتبار  ۵۰ میلیون به هر مدرسه)، ابلاغ اعتبار ۵۳  میلیون به ۳۲ مدرسه پشتیبان جهت تجهیز آموزشی از سوی سازمان نوسازی وتجهیز مدارس، تاسیس و مناسب سازی ۶۲ مدرسه ویژه طیف اتیسم را به عنوان اقدامات دیگر در این زمینه معرفی کرد.

معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین به مناسب سازی محتوای برنامه مدرسه تلویزیونی ایران و اپیلیکیشن شاد، تهیه ۲۴۰ دستگاه نوت تیکر برای دانش آموزان آسیب دیده بینایی، تهیه و خرید تجهیرات ویژه دانش آموزان با آسیب بینایی، جسمی – حرکتی (بهدید، مگنی فایر، ذره بین، میز و صندلی ویژه دانش آموزان جسمی حرکتی)  با تامین هزینه از سوی مرکز روابط بین الملل وزارت آموزش و پرورش به ارزش ۳ میلیارد  و ۸۰۰ میلیون تومان  خبر داد.

 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4985
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید