معاون وزیر در جمع کارکنان اداری آموزش و پرورش شهر تهران خبر داد؛
راه اندازی سامانه آموزش های مجازی ضمن خدمت ویژه آموزش و پرورش استثنایی
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: سامانه آموزش های مجازی ویژه دوره های ضمن خدمت در آموزش و پرورش استثنایی راه اندازی شده است و آموزش های ضمن خدمت در این بستر ارائه می گردد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی دکتر سید جواد حسینی در جمع همکاران اداری آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران با بیان اینکه هم صدایی یکی از اصول مهم پشرفت هر سازمانی است اظهار کرد: مسائل اصلی هر سازمان باید مشخص شود و سپس با تعیین راه حل در جهت رفع آن مشکلات باید تلاش شود.
وی افزود: بخشی از مشکلات آموزش و پرورش استثنایی مربوط به فضا و تجهیزات است که در قالب طرح از خشت تا بهشت و ساخت مدارس جدید در استان ها و هم چنین نهضت توان افزایی به سمت حل این مشکلات حرکت کرده ایم.
حسینی کمبود نیروی انسانی را از مشکلات دیگر آموزش و پرورش استثنایی دانست و گفت: با پیگیرهای انجام شده سالانه ده درصد از کل نیروهای استخدامی آموزش و پرورش به آموزش و پرورش استثنایی وارد خواهند شد.
معاون وزیر در ادامه با اشاره به سختی کار معلمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: معلمان شاغل در آموزش و پرورش استثنایی قبل از قانون خدمات کشوری حداقل از 50 درصد امتیازات بیشتر برخوردار بودند که بر اساس این قانون این 50 درصد حذف شد.
وی افزود: بعد از تصویب قانون جامع خدمات کشوری برخی سازمان ها مثل سازمان زندان ها از این قانون مستثنی شدند و در تلاش هستیم از طریق ارائه لایحه از طرف هیات دولت به مجلس این مشکل را مرتفع سازیم.
حسینی در ادامه گفت: اعتبارات کیفیت بخشی نیز نیازمند افزایش است که در سال جاری کل اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی 50 درصد رشد داشته است و در تلاش برای تخصیص صد درصدی این اعتبارات هستیم.
معاون وزیر با اشاره به سه بسته تحولی آموزش و پرورش استثنایی گفت: برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سال جاری رشد2.5 برابری داشته است و 92.5 درصد فعالیت های بسته های تحولی نیز نوآورانه و تاسیسی است.
وی افزود: یکی از نکات مهم اجرایی سازی برنامه های بسته های تحولی است که تاکنون 32 درصد هدفگذاری این برنامه ها در سال جاری محقق شده است.