• انتشار: 1399/03/22 - 11:59
  • تعداد بازدید: 904
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در قالب امضای تفاهم نامه با مجمع خیرین آموزش های فنی و حرفه ای؛

ساخت و تجهیز هنرستان های استثنایی و ارائه آموزش های مهارتی توسط مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی حرفه‌ای

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و اعضای هیات مدیره مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی حرفه ای تفاهم نامه همکاری مشترک فنی، علمی، آموزشی و مهارتی به امضا رسید.

2980.mp3 ساخت و تجهیز هنرستان های استثنایی و ارائه آموزش های مهارتی توسط مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی حرفه‌ای

 


دکتر سید جواد حسینی در این نشست ضمن تقدیر از فعالیت های مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای اظهار داشت: مجمع خیرین توسعه آموزش های فنی حرفه ای  همواره همراه آموزش و پرورش استثنایی بوده  و تاکنون  ۲۷ هزار نفر ساعت آموزش به هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استثنایی توسط مجمع ارائه شده است.


وی با بیان اینکه  ‏برای رسیدن به استاندارد فضای آموزشی  ۲۱۰ مدرسه ویژه استثنایی در کشور مورد نیاز است اظهار داشت: ساخت و تجهیز هنرستان های مورد نیاز آموزش و پرورش استثنایی  توسط همه خیرین بویژه با همت خیرین مجمع  توسعه آموزش های فنی و حرفه ای، مشکل کمبود هنرستان ها در آموزش و پرورش استثنایی را مرتفع خواهد کرد.


معاون وزیر در ادامه گفت:  علاوه بر ساخت وتجهیز هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش در حوزه استثنایی، همکاری مشترک در زمینه  برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی برای هنرآموزان و آموزش های مکمل برای هنرجویان و دانش آموزان با‌ نیازهای ویژه از محورهای همکاری مشترک می باشد.


وی افزود: بازنگری، به روز رسانی و تأمین تجهیزات، نیروی انسانی، فضا و فناوری های آموزشی در کارگاه‌های هنرستانی، راه اندازی بازارچه های خوداشتغالی و کارآفرینی و حمایت از ایده های برتر و خلاقانه مهارتی هنرجویان و دانش آموزان با نیازهای ویژه از دیگر محورهای این تفاهم نامه می باشد.


معاون وزیر با بیان اینکه یکی از بسته های تحولی تدوین شده  در وزارت  آموزش و پرورش بسته تحولی آموزش های فنی و حرفه ای است اظهار داشت:  سند جامع آموزش های فنی حرفه ای و مهارتی و کارآفربنی  در آموزش و پرورش استثنایی در حال تدوین است و آموزش همراه با تولید نیز در آموزش و پرورش استثنایی شروع شده است.


معاون وزیر با بیان اینکه ‏نهضت توان افزایی در آموزش و پرورش استثنایی کلید خورده است افزود: یکی از برنامه های اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تامین ۸3 هزار وسیله کمک آموزشی و توانبخشی در قالب نهضت توان افزایی با مشارکت خیرین است.


وی تصریح کرد:  مجمع خیرین فنی حرفه ای، خیرین مدرسه یار، ردیف مسئولیت های اجتماعی شرکت های دولتی و خصوصی و مشارکت اصناف، اشخاص حقیقی و حقوقی در این زمینه میتوانند به کمک  آموزش و پرورش استثنایی بیایند.



 




 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 2980
کلمات کلیدی