• انتشار: 1400/03/30 - 15:11
  • تعداد بازدید: 1577
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح رسمی برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی تاکید کرد؛

سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی برنامه ای ارزشمند، فراگیر، گسترده و ملی است

وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح رسمی برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در مدرسه استثنایی رجائیه منطقه ۱۵ تهران گفت: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی برنامه ای ارزشمند، فراگیر، گسترده و ملی است.

4701.mp3 سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی برنامه ای ارزشمند، فراگیر، گسترده و ملی است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، محسن حاجی میرزایی در مراسم افتتاحیه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان با اشاره به رویداد بزرگ انتخابات و تبریک به رئیس جمهور منتخب، به تبیین اهمیت طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان پرداخت و اظهار کرد: معتقدم سنجش سلامت یک رویداد بسیار بزرگ است و وقتی اندازه واقعی کار را مورد توجه قرار دهیم قدم بزرگی خواهد شد.

وی افزود: اینکه زودتر بدانیم فرزندمان از جهت آمادگی های تحصیلی و اختلالات یادگیری دچار آسیب‌هایی است و یا از نظر تحرک، بینایی، شنوایی و سلامت جسمانی با مشکلاتی روبه رو است می توانیم مداخلات موثرتری انجام دهیم. به خصوص اختلالاتی که در جریان تحصیلی تأثیر گذار است اگر زودتر تشخیص داده شود امکان مداخله مفیدتر و موثرتری را فراهم می کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه موضوع ما آدم‌ها هستند گفت: هرکدام از دانش آموزان، دنیایی از عظمت هستند. توجه سنجیده و آگاهانه به تک تک دانش آموزان قابل ارزش گذاری نیست و کار بسیار بزرگی است که سال‌هاست در نهاد تعلیم وتربیت انجام می‌شود. این اقدام هم آثار فردی دارد و به خانواده او کمک و امکان مداخله بهنگام را فراهم می‌کند و هم اطلاعات و یافته‌های ملی و بزرگی تولید می‌کند که برای نهادهای تصمیم گیر و سیاست گذار بسیار مهم است.

حاجی میرزایی ادامه داد: تجمیع اطلاعات، آموزه‌های نابی را در خدمت مسئولان بهداشت و درمان قرار می‌دهد. سنجش سلامت از حیث اینکه یک عمل فراگیر و گسترده ملی است بسیار ارزش دارد. گاهی اطلاعات ما بر مبنای پژوهش‌های موردی و نمونه های کوچک از جمیعت بزرگ به دست آمده، اما در سنجش سلامت کل جمعیت دانش آموزی بدو ورد به دبستان مورد سنجش قرار می‌گیرند و رویداد بزرگی است که به پیشرفت و آرامش دانش آموزان و خانواده‌شان کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه این برنامه با توسعه کمی پایگاه‌ها و افزایش آزمون‌ها و توسعه کیفی سنجش‌ها به تدریج تبدیل به نهادی تاثیرگذار و مهم می‌شود عنوان کرد: سلامت دانش آموزان برای ما یک اصل مهم است و تلاش شده که نوبت دهی‌ها الکترونیکی انجام و در زمان مراجعه به پایگاهها دستورالعمل های بهداشتی رعایت شود تا خانواده‌ها بتوانند با اطمینان خاطر فرزندان خود را به پایگاه های سنجش بیاورند. این کار کمک می‌کند اختلالاتی شناسایی شوند که اگر  سنجش نبود به این راحتی قابل تشخیص نبودند.

وزیر آموزش و پرورش به برگزاری حضوری امتحانات نهایی از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد نیز اشاره کرد و گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز برای یک ماه در آزمون‌های حضوری شرکت کردند و طبق ارزیابی مسئولان حوزه بهداشت ۹۵ درصد انطباق عملکرد با دستورالعمل‌ها را داشتیم و آزمون‌ها در نهایت سلامت برگزار شدند. ما در آموزش و پرورش تلاش می کنیم ضمن آنکه مأموریت‌های خودمان را انجام می‌دهیم و اجازه نمی‌دهیم کرونا اختلال موثری در ماموریت ها ایجاد کند، از سلامت دانش آموزان نیز محافظت کنیم.

حاجی میرزایی همچنین افزوده شدن آزمون‌های حرکتی به طرح سنجش سلامت را یک گام مهم دانست و اظهار کرد: سلامت و تحرک بچه‌ها را بخش تفکیک ناپذیر تربیت می دانیم. یک دانش آموز موفق دانش آموزی است که هم به لحاظ سلامت جسمانی و بدنی در سطح قابل قبولی باشد و هم در ساحت‌های اخلاقی، اعتقادی و علمی توانایی های لازم را کسب کرده باشد.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4701
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید