• انتشار: 1399/11/19 - 13:42
  • تعداد بازدید: 1862
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر تاکید کرد؛

سند تحول بنیادین نقشه راه سازمان آموزش و پرورش استثنایی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: نگاه و نقشه راه ما در وزارت آموزش و پرورش و همچنین سازمان آموزش و پرورش استثنایی سند تحول بنیادین است و برای اجرایی شدن این سند ۲۵ بسته تحولی تدوین شده است که ۳ بسته آن متعلق به سازمان آموزش و پرورش استثنایی است.

4016.mp3 سند تحول بنیادین نقشه راه سازمان آموزش و پرورش استثنایی

دکتر سید جواد حسینی در این دیدار ضمن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام  دهه فجر اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی مولود انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۰  است و از آن زمان تاکنون پوشش تحصیلی دانش آموزان استثنایی ۱۸ برابر شده است.
وی افزود: ۱۵۲ هزار دانش آموز استثنایی در ۱۶۰۰ مدرسه استثنایی و ۲۰ هزار مدرسه پذیرا در هفت گروه در حال تحصیل هستند.

معاون وزیر با تاکید بر اینکه نگاه و نقشه راه ما در وزارت آموزش و پرورش و همچنین سازمان آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است اظهار کرد: رکن اصلی سند تحول بنیادین، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است و یکی از این ساحت های مهم، ساحت اخلاقی و دینی است.
وی افزود: قرآن، نماز، امام شناسی و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باید در آموزش و پرورش ساری و جاری شود تا سرزندگی و نشاط در جامعه ساری و جاری شود.
حسینی تصریح کرد: ۲۵ بسته تحولی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش تدوین شده است

حسینی در ادامه با بیان اینکه در شرایط  کرونایی تعلیم و تربیت تعطیل نشد و  شبکه شاد به کمک نظام تعلیم و تربیت آمد  اظهار کرد: در این شبکه علاوه بر آموزش مباحث درسی، مباحث تربیتی و پرورشی نیز با جدیت در حال پیگیری است.
جانشین وزیر در طرح هدایت، تداوم آموزش، انعطاف حداکثری و پوشش حداکثری را  مثلث طلایی نظام تعلیم و تربیت در عصر کرونا دانست و گفت: شبکه شاد اصلی ترین بستر تعلیم و تربیت در این عصر است و طرح هدایت با هدف تامین تجهیزات هوشمند آموزشی برای ۳۰  درصد از دانش آموزان که به این ابزار دسترسی ندارند اجرایی شده است.
 ‏وی افزود: تاکنون با همت خیرین و دستگاه های اجرایی بیش از ۲۰۰ هزار تبلت به دانش آموزان نیازمند اهدا شده است و یک میلیون تبلت نیز تامین اعتبار شده است.
معاون وزیر با تاکید بر اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه فرشتگان زمینی هستند اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی علاوه بر آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه  از تربیت دینی این دانش آموزان نیز غافل نبوده است و  یکی از این فعالیت ها نیز تدوین دوجلد کتاب احکام ویژه دانش آموزان استثنایی می باشد

حسینی  در پایان با بیان اینکه در قالب نهضت از خشت تا بهشت کلنگ صد و سی و دومین مدرسه استثنایی در قزوین به زمین زده شد، گفت:  بزرگترین سالن کشوری شبیه ساز چند حسی مبتنی بر هوش مصنوعی برای دانش آموزان طیف اتیسم  استان قزوین نیز افتتاح خواهد شد.
 ‏

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4016
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید