• انتشار: 1399/10/02 - 12:57
  • تعداد بازدید: 2156
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی خواستار شد؛

شناسایی دقیق دانش آموزان بی بهره از وسایل ارتباطی هوشمند/ ایجاد سامانه طرح هدایت

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تامین تجهیزات ارتباطی و وسایل هوشمند برای تمامی دانش آموزان نیازمند، مستلزم بسیج همه ظرفیت های جامعه است و اولین گام برای رسیدن به این هدف شناخت دقیق دانش آموزان نیازمندی است که به هیچ وسیله ارتباطی هوشمندی دسترسی ندارند.

3680.mp3 شناسایی دقیق دانش آموزان بی بهره از وسایل ارتباطی هوشمند/ ایجاد سامانه طرح هدایت

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در دیدار با  کارشناسان حوزه  فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: کرونا ما را به فضای جدیدی وارد کرده است که استفاده از ابزارهای دیجیتال برای آموزش ضروری است و طرح هدایت ( هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس و یک مدرسه) با هدف تامین  تامین تجهیزات و ابزار هوشمند  برای دانش آموزان نیازمند در وزارت آموزش و پرورش و با راهبری سازمان آموزش و پرورش استثنایی اجرایی شده است.

وی افزود: شناخت دقيق از وضعيت دسترسي ناپذيري دانش آموزان استانها، مناطق، نواحي و مدارس كشور خصوصاً مناطق لازم التوجه با رويكرد عدالت آموزشي دیجیتالی اولین گام در طرح هدایت است که نیازمند همکاری مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش می باشد.

حسینی با بیان اینکه بسيج همه امكانات درون و برون سازماني، بخش هاي دولتي، عمومي و مردمي، حقيقي و حقوقي با نگاه توسعه مشاركت خيرين توان افزا براي تهيه امكانات و تجهيزات فناورانه دومین گام در طرح هدایت می باشد اظهار کرد: طراحي و ايجاد سامانه ای جامع برای طرح هدایت، درج نیازمندی استان ها به وسایل هوشمند ارتباطی  به تفکیک منطقه، مدرسه  و دانش آموز در این سامانه و درج  كمك خیرین از جمله مواردی است که نیازمند مشارکت مرکز فناوری اطلاعات است.

وی افزود: ایجاد سامانه ای برای جمع آوری و اهدای وسایل هوشمند مازاد خانواده ها و به روز رسانی مستمر اطلاعات دانش آموزان نیازمند به وسایل ارتباطی از دیگر مواردی است که نیازمند مشارکت مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش است.

شایان ذکر است در این نشست عیسی زاده نماینده مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش نیز با  بیان اینکه بر اساس آخرین آمار به ازای هر صد دانش آموز ۴ کامپیوتر در مدارس وجود دارد اظهار کرد:  کامپیوتر های زیادی در مدارس وجود دارد که  در حال حاضر کابرد آموزشی و اداری ندارد و می توان با هماهنگی شورای مدارس این کامپیوتر ها را به صورت امانی در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار داد.

وی افزود:  مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش آمادگی کامل برای احصاء اطلاعات دانش آموزان نیازمند و طراحی و راهبری سامانه هدایت را  دارد.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 3680
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید