دکتر حسینی در مراسم رونمایی از فاز سوم شبکه شاد خبر داد؛
ظرفیت نرمافزار گویا ساز ویژه نابینایان در شبکه شاد ایجاد شد
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در مراسم رونمایی از فاز سوم شبکه شاد که با حضور وزیر آموزشوپرورش و اعضای شورای معاونین وزارت برگزار شد از امکان استفاده دانشآموزان با آسیب بینایی از شبکه شاد با اضافهشدن گویا ساز به این شبکه خبر داد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این نشست با بیان اینکه در زیستبوم کرونا وضعیت آموزشوپرورش دانشآموزان استثنایی از جهاتی سختتر و از ابعادی سهلتر بوده و هست اظهار کرد: آموزشهای منزل محور دانشآموزان جسمی حرکتی شدید، ایجاد پایگاه جامع آموزش در 7 استان و راهاندازی این پایگاهها در تمامی استانها تا پایان سال تحصیلی، ایجاد کلاسهای هوشمند در مدارس، استفاده از ظرفیت خانوادهها در آموزشوپرورش و توانبخشی، ایجاد اپلیکیشن جامع آموزش و راهاندازی سامانه ندای همراه از جمله ظرفیتهای ایجاد شده در ایام کرونا برای تعلیموتربیت بهتر دانشآموزان استثنایی است.
حسینی با اشاره به مشکلات و سختیهای آموزشوپرورش استثنایی در ایام کرونا گفت: عدم دسترسی بیش از 30 درصد دانشآموزان استثنایی به شبکه ملی اطلاعات و وسایل هوشمند ارتباطی، مشکلات فرهنگی و اقتصادی برخی خانوادهها در کمک به دانشآموزان در آموزشهای مجازی و دیجیتالی، شروع با تأخیر آموزشهای تلویزیونی برای دانشآموزان استثنایی بهویژه برای ناشنوایان و مناسبسازی با تأخیر شبکه شاد برای استفاده دانشآموزان با نیازهای ویژه از جمله مشکلات آموزش در این دوران بود.
حسینی با اشاره به فعالیتهای انجام شده در خصوص تعلیموتربیت دانشآموزان با نیازهای ویژه در ایام کرونا اظهار کرد: در اولین گام شورای راهبری کیفیتبخشی و نظارت بر شبکه شاد در آموزشوپرورش استثنایی ایجاد شد و کانال خبری و اطلاعرسانی آموزشوپرورش استثنایی با 500 هزار کاربر نیز در شاد راهاندازی شد.
وی افزود: پایگاه جامع تولید محتوای آموزش کودکان استثنایی با 850 کانال در شاد و مشتمل بر 5 هزار سرفصل درسی در تمامی سطوح و 294 کتاب نیز راهاندازی شده است.
وی گفت: علاوه بر بارگذاری محتوای آموزشی 55 فیلم مربوط به فعالیتهای پرورشی و تربیتبدنی، 40 فیلم نیز خصوص مشاوره و توانبخشی و 90 فیلم برای دانشآموزان متوسطه حرفهای تولید و در شبکه شاد بارگذاری شده است.
حسینی تصریح کرد: تا آخر مهرماه 30 درصد محتواهای آموزشی در شاد بارگذاری شد و تاکنون بیش از 3 هزار و 500 محتوای آموزشی، پرورشی، تربیتبدنی و توانبخشی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه تولید و در شاد قرار گرفته است.
معاون وزیر با اشاره به مشکلات دسترسی پذیری برخی گروهها به شبکه شاد گفت: با پیگیری های انجام شده، امکان استفاده پیش دبستانیها، 756 مرکز مشکلات ویژه یادگیری، 48 مراکز مشاوره و توانبخشی، کلاس چندپایه و معلمان رابط از شبکه شاد نیز فراهم شده است.
حسینی در ادامه گفت: علاوه بر خدمات شبکه شاد، سامانه ندای همراه و اپلیکیشن جامع آموزشی و پرورشی کودکان استثنایی نیز راهاندازی شده است
معاون وزیر در خصوص توانمندسازی نیروی انسانی در ایام کرونا گفت: تاکنون بیش از 25 هزار نفر از آموزشهای مجازی ضمن خدمت در ایام کرونا بهرهمند شدهاند و 264 هزار ولی دانشآموز نیز از طریق 1000 مدرسه آموزشهای لازم را دریافت کردهاند.
وی افزود: برای بهکارگیری و مشارکت بیشتر خانوادهها نیز طرحهای مدرسه یاری اولیاء، پارلمان مشورتی اولیا و اولیا دستیار معلم در آموزشوپرورش استثنایی اجرایی شده است.
حسینی در پایان گفت: 72 درصد دانشآموزان، 100 معلمان درصد و 100 درصد مدارس استثنایی عضو شاد هستند و تاکنون 150 جلسه در بستر شبکه شاد برگزار شده است.
نظر دهید