• انتشار: 1399/07/10 - 12:22
  • تعداد بازدید: 2000
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل پشتیبانی و توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان آموزش استثنایی کشور در زنجان:

عدالت آموزشی منطقه ای و دیجیتال، انعطاف پذیری، کاهش تمرکز، تحول گرایی از برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی

جلسه هم اندیشی مدیران مدارس و مراکز مشکلات ویژه یادگیری استان زنجان با حضور مدیر کل پشتیبانی و توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان آموزش استثنایی کشور، مدیر کل آموزش و پرورش زنجان و معاون پیشگیری و تشخیص سازمان در سالن شهید تجلی اداره کل آموزش و پرورش زنجان برگزار شد.

3539.mp3 عدالت آموزشی منطقه ای و دیجیتال، انعطاف پذیری، کاهش تمرکز، تحول گرایی از برنامه های سازمان آموزش و پرورش استثنایی

به گزارش روابط عمومی سازمان  آموزش و پرورش استثنایی ، جلسه هم ‌اندیشی مدیران مدارس و مراکز مشکلات ویژه یادگیری با حضور معاون پیشگیری و تشخیص و مدیرکل توسعه منابع و پشتیبانی سازمان استثنایی کشور و مدیر کل اموزش و پرورش استان در محل سالن شهید تجلی اداره کل برگزار شد .


به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان زنجان،محرابی مقدم مدیرکل توسعه منابع و پشتیبانی سازمان استثنایی کشور با اشاره به برگزاری  حضوری کلاس های درس گفت:  این تصمیم مصوبه ستاد مقابله با کرونا بودو وضعیت همواره در حال تغییر است و از طرفی نمی توان آموزش را ترک کنیم بنابراین باید با رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی به آموزش ادامه می یابد.


 وی در ادامه افزود: در این شرایط  نمی توان مثل قبل حرکت کرد بنابراین در یک شرایط خاص و بحرانی باید تصمیم گیری کرده و حرکت کرد.


محرابی مقدم  با اشاره به برگزاری ۲۴۰ دوره ضمن خدمت به صورت مجازی برای همکاران مدارس استثنایی تصریح کرد: ما باید به اطلس یادگیری مدارس توجه ویژه نماییم که در این خصوص از مدیران مدارس شهر زنجان تشکر می نمایم چرا که این اطلس وضعیت دانش آموزان برای ادامه تحصیل را برای هر دانش آموز به صورت مجزا مشخص می نماید ، در این خصوص آنچه که مهم است این است که دانش آموزانی که نمی توانند در مدرسه حضور یابند چگونه می توان آنها را حمایت کرد تا از آموزش عقب نمانند.


محرابی مقدم با بیان اینکه برای ایجاد تحول  باید در تغییر نگرش اولیا و معلمان  تلاش کرد، تصریح کرد: طرح های مختلفی در سازمان استثنایی کشور از حمله طرح های فن یار،  پزشک آور معلم یاور و ... در حال پیگیری است.


این مقام مسئول ابراز داشت: معلمان همان طور دلسوز به سلامت دانش آموزان هستند   که اولیا مراقب فرزندان خود می باشند و همواره رعایت پروتکل های  بهداشتی در بخش های مختلف از خانه تا مدرسه مورد تاکید است.


 وی با اشاره به طرح های ۸ گانه در حوزه سازمان استثنایی کشور گفت: تداوم آموزش در کنار موضوعات پرورشی و توانبخشی همواره مورد توجه مدارس استثنایی باشد .


وی ادامه داد:  عدالت آموزشی منطقه ای و دیجیتال، انعطاف پذیری، کاهش تمرکز، تحول گرایی نیز از سایر موضوعات مهم و در حال پیگیری در سازمان استثنایی کشور است.


وی با اشاره به اینکه تحول گرایی مبتنی بر سند تحول بنیادین اظهار داشت:  در سازمان استثنایی کشور  سه بسته تحولی تعریف شده است که عبارتند از مدرسه انطباقی،  مداخله به هنگام طلایی و مشارکت،  تمرکززدایی و اجتماعی شدن سازمان می باشد.


محرابی مقدم در ادامه افزود: در هر استان یکی از مدارس استثنایی به عنوان باشگاه پیشکسوتان دایر می شود و همچنین  در طرحی با عنوان گنجینه های مدیریتی، تجربه های موفق مدیران در اداره مدارس استثنایی در قالب کتاب گردآوری خواهد شد.


وی با بیان اینکه با توجه به سند تحول بنیادین مدرسه کانون فعالیت است اظهار داشت: در این راستا باید به ارتقاء توانمندی‌های مدیران مدارس اقدام نماییم.


این مقام مسئول  همچنین گزارشی از وضعیت اختصاص اعتبار 

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 3539
کلمات کلیدی