دکتر حسینی خبر داد؛
چاپ 94 عنوان کتاب بریل و تولید 43 عنوان کتاب صوتی ویژه دانش آموزان با آسیب بینایی برای سال تحصیلی جدید
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تمام مراحل چاپ کتاب های بریل مورد نیاز دانش آموران با آسیب بینایی و مراحل تولید برخی کتاب های صوتی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام شده است و این کتاب ها اول مهر به دست دانش آموزان خواهد رسید.
دکتر سید جواد حسینی در نشست شورای معاونین سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اعلم این خبر افزود: در سال جاری 94 عنوان کتاب بریل برای تمامی مقاطع و 43 عنوان محتوای صوتی ویژه دانش آموزان با آسیب بینایی توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی تولید می شود.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونا، تولید محتوای الکترونیکی برای دانش آموزان با نیاز های ویژه نیز در دستور کار سازمان قرار دارد و تاکنون به مشارکت همکاران استان ها ، 2 هزار و 249 محتوای آموزشی الکترونیک تولید و در حال ارزیابی برای قرار گرفتن بر روی شبکه شاد است.
معاون وزیر پروژه مهر را یکی ازبرنامه های اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در تابستان دانست و گفت: تدوین شیوه نامه جامع ثبت نام دانش آموزان با نیاز های ویژه در مدارس، ساماندهی نیروی انسانی مورد نیاز و بررسی تمام راه حل های جبران کمبود نیروی متخصص، رصد روزانه تمامی 1600 مدرسه ویژه استثنایی و تشکیل کمیته بهبود و اصلاح مدیریت آموزشگاهی تشکیل شده است از جمله فعالیت های پروژه مهر در آموزش و پرورش استثنایی است.
معاون وزیر خواهان مداخلات موثر در خصوص آموزش دانش آموزان دیرآموز شد و اظهار داشت: روش و شیوه مداخلات موثر در خصوص دیرآموزها با همکاری معاونت آموزش ایتدایی در حال تدوین است تا این دانش آموزان بتوانند از خدمات آموزشی مراکز ویژه مشکلات یادگیری بهره مند شوند.
حسینی با اشاره به بسته تحولی مدرسه انطباقی اظهار داشت: راه اندازی پایگاه آموزش مجازی در استان ها، ایجاد سامانه ندای همراه و تولید اپلیکیشن جامع آموزش ویژه دانش آموزان استثنایی از جمله برنامه های بسته تحولی مدرسه انطباقی است که با اولویت استفاده از ظرفیت شبکه شاد در آموزش و پرورش استثنایی تا نیمه شهریور ماه تولید خواهد شد.
معاون وزیر تامین نیروی انسانی متخصص را یکی از اولویت های اساسی وزارت آموزش وپرورش دانست و افزود: روش های حل مشکل نیروی انسانی آموزش و پرورش به زودی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بحث قرار خواهد گرفت وی یکی از پیشنهادات در این زمینه می تواند پیگیری سیاست از بوم برای بوم در حوزه استخدام نیروی انسانی باشد.
وی افزود: صدور کارت صلاحیت معلمی و برگزاری آزمون جامع برای فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان، همکاری مشترک دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه ها برای تربیت نیروی انسانی و افزایش سن بازنشستگی از دیکر راهکارهای مطلوب تامین نیروی انسانی می تواند باشد.
معاون وزیر در پایان با اعلام خبر راه اندازی میز های گفتگوی تخصصی در آموزش و پرورش استثنایی گفت: پیگیر راه اندازی کمیسیون خاص آموزش و پرورش استثنایی در شورای عالی آموزش و پرورش هستیم.