• انتشار: 1400/03/19 - 12:33
  • تعداد بازدید: 761
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی خبر داد؛

کمک ۷۶ میلیارد تومانی خیرین در سال گذشته به آموزش و پرورش استثنایی در حوزه تامین تجهیزات نهضت توان افزایی و تجهیزات هوشمند آموزشی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نشست شورای معاونین سازمان آموزش و پرورش استثنایی از کمک ۷۶ میلیارد تومانی خیرین در سال گذشته به آموزش و پرورش استثنایی در حوزه تامین تجهیزات نهضت توان افزایی و تجهیزات هوشمند آموزشی خبر داد.

4639.mp3 کمک ۷۶ میلیارد تومانی خیرین در سال گذشته به آموزش و پرورش استثنایی در حوزه تامین تجهیزات نهضت توان افزایی و تجهیزات هوشمند آموزشی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی در این نشست با اعلام این خبر گفت: از این میزان ۳۱ میلیارد و دویست  میلیون تومان مشارکت خیرین در حوزه تامین تجهیزات آموزشی ورزشی و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه است و ۴۵ میلیارد تومان نیز مشارکت خیرین  در حوزه تامین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش آموزان استثنایی مناطق محروم است.
 
معاون وزیر با بیان اینکه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی یکی از بزرگترین فعالیت های سازمان آموزش و پرورش استثنایی است گفت:  آموزش و پرورش استثنایی همواره به دنبال نوآوری و تحول در حوزه سنجش نوآموزان است و آخرین یافته های علمی در این برنامه ملی لحاظ می شود.

وی گفت: فقر حرکتی یکی از بزرگترین مشکلات دانش آموزان است و در سال جاری با همکاری معاونت تربیت بدنی، غربالگری مشکلات قامتی دانش آموزان در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی انجام خواهد شد.
وی گفت: یکی از نوآوری های دیگر  در برنامه سنجش سال جاری غربالگری نشانگان مشکلات یادگیری نوآموزان در ۵ استان به صورت پایلوت است.
حسینی با تاکید بر اینکه کلیه نکات بهداشتی و دستورالعمل های ستاد کرونا در پایگاه های سنجش با دقت اجرا می‌شود اظهار کرد: مکاتبات لازم برای اختصاص سهمیه واکسن به عوامل اجرایی پایگاه های سنجش انجام شده  است و امید است با مساعدت ستاد ملی کرونا عوامل اجرایی پایگاه های سنجش واکسینه شوند.
معاون وزیر با بیان اینکه  دستورالعمل جهش تحصیلی به زودی به استان ها ارسال می شود گفت: فرایند جهش تحصیلی از اواخر خرداد ماه و پس از ابلاغ شیوه نامه آغاز خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم برای اوقات فراغت دانش آموزان استثنایی انجام شده است اظهار کرد: در تابستان پیش رو پیش بینی می شود بیش از ۷ هزار نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه از  برنامه های دینی، اجتماعی، مهارتی، هنری، ادبی و ورزشی پایگاه های مجازی اوقات فراغت تابستانی استفاده نمایند.
حسینی  با اشاره به پیگری حل مشکل سنوات ارفاقی نیروهای تحت پوشش تامین اجتماعی گفت: پرداخت سنوات ارفاقی  بیش از ۵ هزار نیروی آموزش و پرورش استثنایی به سازمان تامین اجتماعی به ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با پیگری های بعمل آمده پیشنهاداتی برای حل مشکل از سوی سازمان مدیریت داده شده است و امید است به زودی مشکل این نیروها حل شود.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4639
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید