• انتشار: 1399/05/28 - 17:46
  • تعداد بازدید: 1121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفتگوی‌صمیمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با منتخبین معلمان، مدیران، دانش آموزان و اولیای آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان شمالی

معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سفر یک روزه به استان خراسان شمالی در جمع ‌منتخبین معلمان، مدیران، دانش آموزان و اولیای آموزش و پرورش استثنایی حاضر شد و به گفتگو با آنان پرداخت‌.

3448.mp3 گفتگوی‌صمیمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با منتخبین معلمان، مدیران، دانش آموزان و اولیای آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دکتر سید جواد حسینی در این نشست با اشاره به تدوین ۲۵ برنامه تحولی مبتنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: سه بسته «مدرسه انطباقی»،  «مداخلات بهنگام طلایی» و «توسعه مشارکت ها» در سازمان آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است که ۸۶ درصد فعالیت های این بسته ها نوآورانه و تاسیسی است.
وی افزود: همه ماموریت های آموزش و پرورش عادی  در آموزش و پرورش استثنایی نیز  وجود دارد و این آموزش و پرورش علاوه بر تعلیم و تربیت وظیفه توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه را نیز بر عهده دارد.
 معاون وزیر با اشاره به کمبود ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور اظهار داشت: بر اساس آمایش سرزمینی ۱۱ مدرسه استثنایی در استان خراسان شمالی مورد نیاز است که در صورت تامین زمین ، اعتبارات آن با مشارکت خیرین از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تامین خواهد شد.
 ‏حسینی در ادامه اظهار داشت: اعتبار ضریب ۱.۲ نیروهای آموزش و پرورش استثنایی در سال جاری  تامین شده است و به زودی به استان ها ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: بر اساس مصوبه شورای سازمان آموزش و پرورش استثنایی و با امضای وزیر آموزش و پرورش صدور احکام پرسنل استثنایی به ادارات استان ها تفویض شده است و نماینده ذیحسابی در این ادارات مستقر خواهد شد.
وی گفت: سالانه ده درصد از ورودی های وزارت آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان و آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش استثنایی خواهند شد.
حسینی با بیان اینکه خدمات حمایتی در سال جاری  افزایش ۲۸.۵ درصدی داشته است افزود: تاکنون در ۱۶ آیتم به بیش از ۳۲ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه خدمات حمایتی داده شده است.
معاون با اشاره به نهضت توان افزایی اظهار داشت:   ۴ هزار وسیله آموزشی، توانبخشی و ورزشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان خراسان شمالی نیاز است که نیازمند اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان است و  در قالب نهضت توان افزایی و با مشارکت خیرین و دستگاه های دولتی باید این اعتبار تامین شود.
وی افزود: ۸۵۱ دانش آموز با نیازهای ویژه استان خراسان شمالی از دسترسی به گوشی هوشمند محروم هستند که نیازمند مشارکت همه خیرین  است.
حسینی با بیان اینکه سال گذشته ۴ میلیارد تومان اعتبار  بابت خدمات توانبخشی به موسسات داده شده است افزود: بخشی از کمبود نیروی توانبخشی
در سال جاری از طریق استخدام ۱۵۶ نیرو و ۵۰۰ نیروی طرحی متخصص توانبخشی مرتفع خواهد شد.
معاون وزیر در پایان گفت: طرح توسعه کمی و کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری در آموزش و پرورش استثنایی در حال تدوین است.



 


  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار موضوعی,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 3448
کلمات کلیدی