دکتر حسینی در اختتامیه جشنواره آیینهداران آفتاب (عاشورائیان) تاکید کرد؛
خلق موقعیتهای بیبدیل یادگیری از طریق ترویج فرهنگ عاشورا
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در مراسم اختتامیه جشنواره آیینهداران آفتاب (عاشورائیان) که به میزبانی استان چهارمحالوبختیاری و بهصورت مجازی برگزار شد گفت: جشنواره آئینه داران آفتاب که باهدف ترویج فرهنگ عاشورا برگزار شد گامی در جهت خلق موقعیتهای بیبدیل یادگیری است.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی، دکتر سید جواد حسینی در این نشست که با حضور ویدئوکنفرانسی مدیرکل آموزشوپرورش استان چهارمحالوبختیاری و رؤسای ادارات استثنایی استانها برگزار شد گفت: جشنواره آیینهداران آفتاب باهدف گسترش فرهنگ عاشورا در دل جامعه برگزار شد و مدارس سرچشمه گسترش این فرهنگ در جامعه هستند.
وی افزود: برگزاری این جشنوارهها حکم قنات را دارند که در دل نظام تعلیموتربیت جاری میشوند و از این طریق شادابی و نشاط را به جامعه تزریق میکنند.
معاون وزیر یکی از مفاهیم کلیدی سند تحول بنیادین را مفهوم کمک به جریان یادگیری مؤثر و پایدار دانست و گفت: یکی از رسالتهای نظام تعلیموتربیت تحقق یادگیری مؤثر و پایدار است و همواره باید به دنبال خلق موقعیتهای جدید یادگیری بود.
وی افزود: خلق موقعیتهای یادگیری باید مبتنی بر منابع وثیق، قابلاتکا و هدایتکننده باشد و موقعیتی بیبدیلتر از فرهنگ عاشورا وجود ندارد.
حسینی تصریح کرد: قیام عاشورا در سال ۶۱ به اتمام رسید اما گسترش فرهنگ عاشورا تا ابد ادامه دارد و این جشنواره در همین راستا پایهگذاری شده است.
معاون وزیر در ادامه گفت: مهمترین کارکرد نظام تعلیموتربیت، تربیت همهجانبه دانشآموزان یا تعلیموتربیت تمام ساحتی است و رسیدن به انسان و جامعه تمام ساحتی منوط به اجرای متوازن سند تحول بنیادین در همه ارکان آن است.
وی با بیان اینکه زیر بنای سند تحول بنیادین ساحت اعتقادی و دینی سند است گفت: جشنواره آیینهداران آفتاب بهترین مسیر تحقق این هدف آرمانی و رشد تعلیموتربیت اعتقادی و دینی دانشآموزان است و رشد ساحت اعتقادی و دینی به طور مستقیم موجب رشد و ارتقای 5 ساحت دیگر نیز خواهد شد.
حسینی در پایان گفت: جشنواره آیینهداران آفتاب حکم کره مذابی را دارد که حرارت آن سوزنده رذایل و گسترشدهنده فضایل است.
شایان ذکر است جشنواره آینه داران آفتاب با هدف ترویج و تحکیم فرهنگ پایداری، ایثار، شهادت، رشادت و از خودگذشتگی شهدای دانش آموز و فرهنگی آموزش و پرورش به نسل آینده و نیز ضرورت حفظ و انتقال ارزشهای عاشورا، ارتقاء سطح آگاهی نسل امروز نسبت به باورهای دینی و ارزشهای اسلامی و آشنایی دانش آموزان با سیره عملی معصومین به میزبانی استان چهار محال و بختیاری و ویژه دانش آموزان و معلمان آموزش و پرورش استثنایی برگزارشد.
512 اثر در قالب مقالات ویژه کارکنان، مقتل خوانی عاشورا، دلنوشته، قصهنویسی، قصهگویی، شعر، سرود، تصویرگری و نمایش، فیلم کوتاه، پویانمایی، مستند، موشنگرافی، عکس، خط، پوستر، اینفوگرافی و همچنین مداحی ویژه دانشآموزان با آسیبدیده بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی با هوشبهر عادی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که از این میان 121 اثر برگزیده اعلام شدند.
نظر دهید