آغاز کارگاه آموزشی" نهضت جهت یابی و حرکت " آموزش وپرورش استثنایی استان لرستان
کارگاه آموزشی نهضت جهت یابی و حرکت ویژه معلمان دانش آموزان آسیب دیده بینایی، معلمان دانش آموزان چند معلولیتی همراه با آسیب بینایی و والدین دانش آموزان با آسیب بینایی آموزش وپرورش استثنایی استان لرستان به صورت غیرحضوری آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی لرستان، میرزاحسن مرادی کارشناس مسئول آموزش و توانبخشی اداره در گفتگو با روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی استان لرستان ضمن اعلام این خبر گفت : جهت یابی و حرکت در مسیر آموزش افراد با آسیب بینایی و والدین ایشان، فرایندی رشد محور و سوق به سوی استقلال است .
کارشناس مسئول آموزش و توانبخشی افزود: بدین منظور مربیان این سرفصل مهم آموزشی، همچون معمارانی هستند که باید نیاز دانش آموزان خود را تحلیل و برنامه مناسبی برای حرکت مستقل دانش آموزان طرح ریزی نمایند.
مرادی ضمن براهمیت شمردن زمان ارائه آموزش اظهار داشت: توجه به ارائه آموزش در بهترین زمان و اولین فرصت ممکن و مداخله بهنگام از اولویت هایی است که توجه به آن از اهمیت بسزایی برخوردار است .
وی گفت: درهمین راستا سازمان آموزش وپرورش استثنایی درسال 1400 به منظور همسان سازی روش های تدریس محتوا و به روز رسانی اطلاعات معلمان با برگزاری کلاس های باز آموزی وا جرای طرح " نهضت آموزش جهت یابی وحرکت " برآن شد تا طی این طرح 1000 نفر از معلمان و والدین را با چگونگی آموزش مهارت جهت یابی و حرکت آشنا سازد که برش اعلام شده برای استان لرستان 13 نفر معلم و 7 نفر والدین بوده است که خوشبختانه این کارگاه در استان با استقبال خوب والدین و معلمان روبه رو شده است که در مجموع 40 نفر از معلمان و والدین دانش آموزان با آسیب بینایی لرستانی از امروز و با آغاز کارگاه آموزشی این مهارت را به شکل مطلوب تری کسب می کنند.
مرادی درپایان تاکید کرد: معلمان در این کارگاه آموزشی به میزان 40 ساعت و والدین به میزان 30 ساعت آموز ش خواهند دید و از مهم ترین اهداف برگزاری این کارگاه تربیت و افزایش نیروهای متخصص درحوزه آموزش افراد با آسیب بینایی و کمک به دانش آموزان برای کسب استقلال و حضور موفق درجامعه است.
نظر دهید