دکتر حسینی تاکید کرد؛
مشارکت در نظام تعلیم و تربیت، کنش آموزی و آمادگی برای مشارکت در امور جامعه سه کارکرد انتخابات دانش آموزی
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در آیین برگزاری بیست و چهارمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در مجتمع آموزشی باغچه بان دو شهر تهران گفت: مشارکت در نظام تعلیم و تربیت، کنش آموزی و آمادگی برای مشارکت در امور جامعه سه کارکرد انتخابات دانش آموزی است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این مراسم با بیان اینکه دستاورد نظام جمهوری اسلامی از بین بردن استبداد و خود رایی بود، گفت: انقلاب اسلامی مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود را به رسمیت شناخت و برگزاری انتخابات مختلف نمونه ای از مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود است.
حسینی با بیان اینکه قانون اساسی مشارکت مردم در سه سطح کلان، میانی و خرد را به رسمیت شناخته است گفت: تایید نظام و قانون اساسی و انتخابات ریاست جمهوری و مجلس نمونه هایی از مشارکت مردم در سطح کلان است.
وی افزود: مشارکت مردم در تشکیل احزاب، تشکل ها و اصناف مشارکت در سطح میانی و انتخابات شوراهای شهر و روستا نمونه ای از مشارکت مردم در سطح خرد است.
حسینی با بیان اینکه انتخابات شوراهای دانش آموزی مشارکت دانش آموزان در سطح خرد است گفت: انتخابات شوراهای دانش آموزی گامی در جهت مشارکت دانش آموزان در امور مدرسه و کیفیت بخشی به تعلیم و تربیت است.
وی افزود: آمادگی دانش آموزان برای مشارکت در سطوح کلان تر جامعه و کنش آموزی در کنار دانش آموزی از کارکردهای انتخابات دانش آموزی است.
نظر دهید