• انتشار: 1399/12/06 - 17:08
  • تعداد بازدید: 1157
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست همکاری انجمن مددکاران اجتماعی و آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران

نشست همکاری انجمن مددکاران اجتماعی و آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران روز چهارشنبه 6 اسفند ماه  با حضور دکتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور،کریمی رئیس اداره استثنایی شهر تهران،یزدانی عضو هیئت مدیره انجمن،بهبودی کارشناس مشاوره  و مددکاری و  انجمن اولیاء سازمان استثنایی، کرمی  معاون ویکه دهقان و شیرمحمدی کارشناسان این اداره برگزار شد.

4157.mp3 نشست همکاری انجمن مددکاران اجتماعی و آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران، کریمی رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی شهر تهران  ضمن تشکر از حضور مسئولین انجمن در این نشست گفت: نیاز به مددکار اجتماعی و ارائه خدمات به دانش آموزان با نیازهای ویژه و خانواده هایشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و  این نشست را به فال نیک می گیریم و امیدواریم با همکاری  دو طرفه خدمات ارزشمندی را ارائه نماییم.
رئیس اداره استثنایی در ادامه گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران، نیروی انسانی، تعداد دانش آموزان و گروه های معلولیتی، نیروی انسانی مشاور و مددکار ، مراکز مشاوره خانواده و خدمات در حال ارائه، چالش های موجود خانواده ها و دانش آموزان  بویژه در دوران شیوع بیماری کرونا  و .. ارائه کردند.
دکتر موسوی چلک نیز ضمن ابراز خرسندی و آمادگی انجمن جهت همکاری تصریح کرد: سیاست ما در انجمن تقویت مددکاری اجتماعی در سازمان ها و نهادهایی است که نیازمند این خدمات هستند.
وی افزود: خلق فرصت های جدید ،مراقبت از افزایش اهمیت مددکاری،ارائه خدمات به اقشار نیازمند به این خدمات از برنامه های ماست و در همین راستا تفاهم نامه ای با سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور داشتیم و کار در استان ها نیز آغاز شده است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی تصریح کرد :ما در تهران شعبه استانی نداری  اما با توجه به اینکه دفتر اصلی انجمن در تهران است می توانیم همکاری مناسب و تنگاتنگی داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به نیاز مستمر و اساسی  آموزش و پرورش استثنایی به این امرباید یک برنامه ریزی پایدار و جامع و هدفمند و ثابت طراحی کنیم تا بتوانیم مدل بومی ویژه استثنایی را استخراج و در کل کشور و حتی برای دنیا الگو سازی کنیم.
دکتر موسوی چلک گفت: تشکیل کارگروه مدل مددکاری اجتماعی استثنایی،ارائه آموزش های مناسب به نیروی انسانی موجود،تدوین چند مدل مختلف برای ارائه خدمات،آسیب شناسی ،بانک اطلاعاتی از نیروی انسانی و نیازهای اساسی دانش آموزان و اولیاء،پژوهش در این حوزه ،استفاده از ظرفیت نیروهای مددکار داوطلب اقدامات پیشنهادی است که  برای تعامل مقطعی و کوتاه مدت،  بلند مدت و همچنین فرصتی برای نظام اجتماعی و آموزش و پرورش در ارائه خدمات مهارت های اجتماعی به دانش آموزان با نیازهای ویژه می باشد.
در ادامه بهبودی،یزدانی ،کرمی،شیرمحمدی و یکه دهقان نیز نقطه نظراتی را بیان و به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 4157
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید