کرمانشاه
کارگاه کتاب جدید التالیف زبان آموزی و جمله سازی پایه پنجم گروه آسیب دیده شنوایی
از سوی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه کارگاه کتاب جدیدالتالیف زبان آموزی و جمله سازی پایه پنجم گروه آسیب دیده شنوایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان:
مدرس این کارگاه آموزشی خانم کامیاب نژاد بود که در روز چهارشنبه 30بهمن ماه ویژه آموزگاران آسیب دیده شنوایی و رابط ابتدایی استان برگزارشد. در این کارگاه مدرس مربوطه بهمراه همکاران شرکت کننده به بررسی و تحلیل کتاب مورد نظر پرداختند.
در ادامه محمدرضا جعفری پویا معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی معلمی را هنری دانست که وجود انگیزه و حال خوب از اولویت های حضور در کلاس درس می باشد.
وی عنوان کرد: اگر همکاران با تفکر واگرا و اطلاعات به روز با ایده های نو در کلاس حاضرشوندباعث بالا رفتن کیفیت آموزشی خواهدشد لذا با توجه به اینکه بیشترین رشد انسان در اوقات فراغت حاصل می شود در زمینه آموزش های علمی جدید خود همت گمارند و ایده های نو و خلاق خود را با اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مطرح و جهت پیگیری و اجرا به این اداره ارسال نمایند.
گفتنی است: معاونت برنامه ریزی آموزشی وتوانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به منظور ارتقا سطح مهارت های ارتباط کلامی و غیرکلامی دانش آموزان با نیازهای ویژه فعالیت های ذیل را انجام داده است:
_تالیف ۶ جلد راهنمای معلم از پایه اول مقدماتی تا پایه پنجم.
_تدوین۶ جلد مناسب سازی پایه های اول تا ششم
_مناسب سازی تصویری کتب فارسی پایه های دوم تا پنجم.
_تدوین ۶جلد راهنمای معلم ارزشیابی توصیفی
_تهیه و تدوین ۵ جلد ارزشیابی توصیفی کتاب زبان آموزی.